Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop kullanabilen bayan grafiker

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
topkapıdaki matbaamıza photoshop kullanabilen bayan grafiker alınacaktır.

başvurular; (yorum-tel.no,msn adresleri ile değilde) sadece ************** adresine gönderdiğiniz cv ler ile olacaktır.
-detaylı bilgi cv gönderen işbaşvuru sahiplerinden öngörülenlere mail yoluyla bildirilecektir.

(kısa bilgilendirme:topkapı-yayıncılık-tam zamanlı çalışacak,)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker aranıyor(bayan-yayınevi-topkapı)

firma: nur plastik ve yayıncılık,
Grafik tasarım - Bayan grafiker aranıyor. iltişim; tel: *********
mail: ***********
KISA DETAY : topkapıda çocuk yayınları ve oyuncak sektörüne hitap den üretici firma.

aranılan:bayan grafiker(öncelikle photoshopta iyi olmalı ve 2-3 aylık kurs sertifikalarını kesinlikle yeterli görmüyorum-kendini geliştirmiş olmalı),en azından lise mezunu olup tam zamanlı çalışabilecek.düzgün türkçe kullanabilen,prenzentabl,ofis makinalarına hakim,-yardımcı olunacaktır.

sunulan sosyal haklar:başlangıç 1000tl.maaş+yemek+sgk.
ilanı veren,firma sahibi ali bey.

NOT:ilana başvurular, yorum-tel.no yada msn adresi ile değilde kesinlikle mail adresimize yapacağınız cv lerinizle olacaktır ve öngörülen cv lere iş detayı mail olarak size dönülecektir.
-free,staj ve homeoffice için teklifler için teşkkürler fakat uzun vadeli ve tam zamanlı çalışacaklar arıyorum.

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Valla bence şartlar güzel İstanbulda bulunsam ve bayan olsam kesin başvururdum :) 1000 lira başlangıç için gerçekten iyi rakam.Hayat İstanbulda ne kadar pahalı da olsa en azından çalışanın hakkını veren yerler var bizim şehrimezdeki gibi (Kayseri) 5 -6 programı kusursuz bilmeni isteyip,600 lira verip , gecenin 10 unda 11 inde çağırıp gelmeyince üstüne surat yapan ,sigortanı zar zor yapıp hatta genellikle yapmayan -ben yaşadım ordan biliyorum-yerler değiller en azından.Bayan arkadaşlar kaçırmasınlar bence ..

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım yorumunu iltifat olarak kabul edip çok teşekkürlerimi sunuyorum.

akınhan

🌱Yeni Üye🌱
TEKLİF
merhabalar,kibirli bir açıklama saymazsanız aradığınızın çok üstünde bilgi ve tecrübelerim var-12 yıldır grafikerim,hatta 3Bde çok kez sizin işlerinizin filme hazırlıklarını yapmıştım.maaş konusunda küçük bir eklemeyle uymayan kriterime rağmen fazla donanımımla size cevap verebileceğime inanıyorum.

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşım,hotmail hesabıma cv yollarsan sizinle memnuniyetle görüşmek isterim...

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
topkapıdaki matbaamıza photoshop kullanabilen bayan grafiker alınacaktır.

başvurular; (yorum-tel.no,msn adresleri ile değilde) sadece ********** adresine gönderdiğiniz cv ler ile olacaktır.
-detaylı bilgi cv gönderen işbaşvuru sahiplerinden öngörülenlere mail yoluyla bildirilecektir.

(kısa bilgilendirme:topkapı-yayıncılık-tam zamanlı çalışacak,)

"İlanın geçerliliği bitmiştir."