Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop kullanabilen ofis elemanı alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
hem fotosop kullanırım hem muhasebe tutarım hem de hukuki danışmanlık yaparım :/

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
hem muhasebem var ben de grafıker olarak yardımcı olurum ama ıstedıgım maası verebıleck mı nerde sadece ve sadece asgarı ucretı gecmez ınsanları sınek gıbı ezmeye calısan patronlar ıyı okuyun bunu cizim yapacak bıde grafıkerlıgı bırakıp ıllustrasyon yapsın pes valla cok sınırlıyım neyse bu kadar yeter dıyorum...

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
yorumları okuyunca,kazayla burdaki kötü eleştiri sahiplerinden biriyle çalışmaya başlamadığımız için çook şükrettim,-oysa ben çalışan iş arkadaşıma çay isterse kalkıp veririm,orda aile gibiyiz-ben şuyum buyum diyip kimse kibirlenmezde.ilanımda sizden bunu istiyen kimdi? şuan eğer iş arıyor olsaydım(zamanında bi çok değişik işte çalıştımda),kesinlikle istenilenin fazlasını sunardım,bilmediğimi öğrenirim-bana bu yakışır -kendim için ve firma için çalışırım,işin hakkını veririm-hakkımıda zaten alırım.-muhasebemiz zaten var,yorumların bi çogu saçmalıktan ibaret-ve çook kinci yazılmış(gereksiz).bize başvuru için gelenler başlangıç olarak 1200tl dediğimide doğrular,+sgk+yemek şeklinde,-ancak asgari ücretli sigortasız çok rahat işler bulabilirsiniz yada ağır-yada daha iyilerini elbette bulabilirsiniz fakat size ben grafikerim dediğiniz şeyde ne kadar yeterlisiniz onu sormuyorum-elbette az olabilir zaten yardımcı olunacaktır diye yazdımda,sizinde kendi çapınızda başarılı olduğunuza eminim-yalnız bu bağlamda devamını dilerim.,-ilanım forum sayfası değil sadece amaca hizmet vermeli-hakaret boyutundaki kişileri uyarmış ve bilgilendirmiş oluyorum,-axi halde şahsıma ve firmamıza yönelik rafazi hakaret içerikli yorumları-girişimleri mutlaka değerlendireceğimi bilmenizi isterim.bunu es geçemiyecek kadar işimi seviyor ve saygı duyuyorum.tüm paylaşımlar için teşekkürler,-hepinize saygılarımı sunuyorum,başarılar dilerim ve istediğiniz iş ilanlarıyla buluşmanız ve o yetiye her yönden sahip olmanız dileğiyle...

kaytan_ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
>Ben bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum . Bende patronumu daha fazla zengin etmek için hem muhasebe hem çaycılık hem temizlikçilik yaparım. Yapmamı ya yeterki patronum istesin benim cenım patronum. Yarından itibaren bi muhasebe kursuna başlıyorum. İstediğiniz nitelikte eleman olup sizinle çalışmak isterim. Siz arkadaşlarımın kusuruna bakmayın. Hala kölece çalışmayı kabullenmek istemiyorlar. Piyasacı zihiniyete karşı insan emeğini savunuyorlar kusura bakmayın siz.

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
>Ben bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum . Bende patronumu daha fazla zengin etmek için hem muhasebe hem çaycılık hem temizlikçilik yaparım. Yapmamı ya yeterki patronum istesin benim cenım patronum. Yarından itibaren bi muhasebe kursuna başlıyorum. İstediğiniz nitelikte eleman olup sizinle çalışmak isterim. Siz arkadaşlarımın kusuruna bakmayın. Hala kölece çalışmayı kabullenmek istemiyorlar. Piyasacı zihiniyete karşı insan emeğini savunuyorlar kusura bakmayın siz.

anlayışına hayranım,bu nasıl bir bakış açısı ,ofis işleri derken ofiste bulunan diğer makinaları kullanabilmeyi kastedilmiş olmasın!(size örnekte lazım:bir tarama yapabilmek-kağıt çıktısı alabilmek gibi..)yoksa çaycı aranıyor diye bir ilan vermek gerekirdi -ki sizin polimiğe açık komik yorumunuz gibi yeri burası değil.-açıklayıcı önceki yorumumda ''firmaya çalışan muhasebeciside var'' diyede yazmıştım.yaptığı işleri basit cari hesap programında fiyatlandırıp tutması gereken grafiker adayı için istenilen muhasebe özelliği ne kadarda ilginç yorumlarınıza sebep oldu.-bakış açısı :) oysa ilan başlığı bile yeterince açıklayıcıydı.AYRICA HAKARETLERİ DEĞERLENDİRECEĞİMİZİDE YAZMIŞTIM.
NOT:-işbaşvurusu için yoğun talebin her sahibinede sonsuz teşekkürler,ilan iki değerli arkadaşımızla bizi buluşturdu,lütfen artık cv yollamayınız,-teşekkürlerimi sunuyorum.ilanı en kısa zamanda şuanki yeni amacımız hasıl olduğunda tarafımızdan silinecektir.saygılarımla...

cartoon

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar,
photoshop kullanabilen ofis elemanı alınacak dergi ve oyun grubu içerikli kendi ürünlerini üreten imalatcı bir firmayız.
-iş detayı olarak genelde pc başında ürünlerimizin yenilenmesi için bunların çizimlerinin yapılması istenecek (ve bu konuda yardımcı olunacaktır..)yerimiz topkapıda ülker fabrikası ile akşam gazetesi arasındadır.maaş+yemek+sgk 'dır.lütfn nur_plastik@hotmail.com adresine cv yollayınız-bayanlar için 20 yaş ve üzeri photoshop kullanabilen enaz lise mezunu öncelikli tercihlerimizde.
-bay arkadaşlar için ise,askerlik sorunu olmayan,insan ilişkilerinde iyi ve atak,muhasebe tutabilen enaz lise mezunu iyi derece photoshop bilenler.
tüm paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...

"İlanın geçerliliği bitmiştir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...