yorumları okuyunca,kazayla burdaki kötü eleştiri sahiplerinden biriyle çalışmaya başlamadığımız için çook şükrettim,-oysa ben çalışan iş arkadaşıma çay isterse kalkıp veririm,orda aile gibiyiz-ben şuyum buyum diyip kimse kibirlenmezde.ilanımda sizden bunu istiyen kimdi? şuan eğer iş arıyor olsaydım(zamanında bi çok değişik işte çalıştımda),kesinlikle istenilenin fazlasını sunardım,bilmediğimi öğrenirim-bana bu yakışır -kendim için ve firma için çalışırım,işin hakkını veririm-hakkımıda zaten alırım.-muhasebemiz zaten var,yorumların bi çogu saçmalıktan ibaret-ve çook kinci yazılmış(gereksiz).bize başvuru için gelenler başlangıç olarak 1200tl dediğimide doğrular,+sgk+yemek şeklinde,-ancak asgari ücretli sigortasız çok rahat işler bulabilirsiniz yada ağır-yada daha iyilerini elbette bulabilirsiniz fakat size ben grafikerim dediğiniz şeyde ne kadar yeterlisiniz onu sormuyorum-elbette az olabilir zaten yardımcı olunacaktır diye yazdımda,sizinde kendi çapınızda başarılı olduğunuza eminim-yalnız bu bağlamda devamını dilerim.,-ilanım forum sayfası değil sadece amaca hizmet vermeli-hakaret boyutundaki kişileri uyarmış ve bilgilendirmiş oluyorum,-axi halde şahsıma ve firmamıza yönelik rafazi hakaret içerikli yorumları-girişimleri mutlaka değerlendireceğimi bilmenizi isterim.bunu es geçemiyecek kadar işimi seviyor ve saygı duyuyorum.tüm paylaşımlar için teşekkürler,-hepinize saygılarımı sunuyorum,başarılar dilerim ve istediğiniz iş ilanlarıyla buluşmanız ve o yetiye her yönden sahip olmanız dileğiyle...