Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop la ev çizimi

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
50888627ww6.png

Hazırladığınız fırçalara geçin. (Daha önce denemediyseniz, fırçaların özelliklerini anlamak için tek tek seçip, boş bir alana tıklayın.)

Sağa yatık, sola yatık ve dikey çizgiler için ayrı birer layer oluşturun. Farklı layerlarda çalışmanız, düzeltme yapmanızı kolaylaştıracaktır. Aşağıda resmi, yukarıdaki fırçaları kullanarak kolayca oluşturdum. Daha sonra layerları birleştirdim.
(Düzeltmeler yaparken, bazı yerleri silip, bazı yerleri beyazla boyayan arkadaşlar için bir öneri: Layerları flatten image komutuyla birleştirin. Bu işlem transparan kısımların tümünü beyaz hale getirecektir, boyarken seçme işlemi yapmanızı kolaylaştıracaktır. Ama çizimin tümünü transparak olarak oluşturduysanız, bu özelliğini bozmanıza gerek yok)

45654415kz2.png

Renk için ayrı bir layera geçin. Çizdiğiniz evi, multiply moduna getiririn (zemin beyazsa) MagicWand'la alanları seçip içini doldurun.

16447017ut6.png

Genel renklendirme bittikten sonra, yine ayrı bir layer'da işin keyifli kısmını yapın. Bir sürü minik ayrıntı var.. Resmi bir kenara bırakıp daha sonra tekrar bakmak, yapılabilecek diğer ayrıntıları farketmenize yol açacaktır..

43995280dl0.png

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok şirin paylaşım için teşekkürler...

sukruk

🌱Yeni Üye🌱
ya o yatay dikey fırçaları bulamadımda yardımcı olabilirmisiniz , yeniyim .

Okaaan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aha :D ayakta alkışlıyorum :D Resim hocamda yapmıştı kızlar için xD asdasd

yolcu-55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güsel çalışma başarılarınınd evamını diliyorum