Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop menü

müfide

🌱Yeni Üye🌱
selamlar...

ben image readyde menü tasarlıyorum rollover ile menüm şu şekilde :

Ürünler en üstte , altında gıda,bulaşık,oyuncak menüleri var..

örnek Ürünler üstüne gelince altında sıralı bir şekilde altında Gıda,bulaşık vs diye altta goruncek..Tekrar Ürünlere tıklayınca kaybolcak..

ben tüm gerekli layerları oluşturdum fakat rolloverda hangileri yapılcak sırayla onu beceremedim

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bu şekilde bir menüyü image ready de hazırlayamazsın.Grafiklerini ImageReady de hazırlarsın ama menüyü html - css kodları veya javascript ile hazırlarsın.Örnek bir tsarım aşağıya ekledim.

RAR - JS ve Resim dosyalarını indir ve kendine göre düzenle.
https://www.smartmenus.org/samples6/style/mac-osx/

müfide

🌱Yeni Üye🌱
Mesela Ürünler butonuna basıyorum altındaki sepmeler alt menüler görünüyor ama tekrar basınca veya üstüne gelince ürünlerin kalkmasını istiyorum.SAdece menünün tekrar kalkmasını yapamadım ona yardımcı olursanız

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Niye flood yapma gereği hissediyorsunuz anlamış değilim.Düzenle butonu mesaj yazdıktan sonra 1.5 saat aktif durumdadır.Mesajı görmemiş olabilirler bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Konumuza gelince zaten bu tür menülerde alt kategorileri göreceğiniz ana butona tıklamanıza gerek yoktur.Üstüne gelince otomatik olarak alt menüler gösterilir.Çekince ise otomatik kapanır.

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dreamviewer CS3 te bu menuler hazır zaten çeşit çeşit ve çok şık.Gerekli CSS le de daha şık olabilir ;)