Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Öğrenme

Majestic21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Ps ile ugrasıyorum 2 yıl felandır yani internet aracılıgıyla öğreniyorum işte biraz ordan biraz burdan kendimce yazı resim tasarlıyorum işte biraz.ps de resimler için leke felan silme cilde gusian blur ile biraz montaj yapıyorum merak ettiğim resme rötüş vermek için ayrı bi programlar varmı varsa bunlar hangileri?ve profesyonel fotoğrafçılar ps haricinden montaj için başka hangi programları kullanıyor..bilgi verirseniz çok memnun oldum tşkler şimdiden saygılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında en kullanışlı Photoshop. çünkü Photoshop için bazı Plug-İn'lar var tek tık rötüş yada her hangi resim hazır...

bana göre Plug-İn kullanmak hiç bir şey öğrenemezsiniz...

Bizim forumda Rötüş ilgili çok güzel derseler var. arama yapmalısınız, öğrenmeye devam edin... Photoshop ilgili konular takip edin. Her şey sizin elinizde

Majestic21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yine tşk ederim.Benim Öğrenmeye çoookkk istek ve hevesim var ben çok öğrenmek hep öğrenmek istiyorum..özellikle resim üzerinde.reklam yada fotoğrafçılık üzerinde iş yapmıyorum hiç çalışmadım.ama ps benim ilgi alanım veee kendimi ilerde de geliştirmeye dewam edersem bunun üzerine iş kurabilirim kendimce.bişey soracam.ben bi ara fotoğraf çektirmek için bi fotorafçıya gitmiştim adam resmi hafızadan pc ye attı sora kullandıqı PrograM Neyse adam resmi oraya aldı klavyeden hangi tuşa bastıysa hemen arka plan deişti iki dkda yaptı.hangi biz bi resme arka plan vermek için resmi keser arka plana atar ona göre ayarlarız.ama adam resmi atıgı gibi klavyeden iki tuşla hemen arka planı deiştirdi.bu nasıl yapılıyor abe resmi kesmeden hemen arka plan vermek?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben fotoğrafçi değilim... ama resim çektiğimiz zaman fark etmişsiniz belki duvar düz renk'le kullanılıyor... Photoshop programda wand tool ile zemin raharlıkla seçip renk tonu değiştirip manzara resmi da koyabilirsiniz...

karapanterr

🌱Yeni Üye🌱
konu içi olmasada yinede yazmak istedim bende aranıza yeni katılan acemi bir grafikerim halk egtimde grafk dersi alıyorum şuan daha başlarda oldugumuzdan göresel biş yapamadım bu kısa yolları ve marcomedia freehand 11 mx hakkında geniş bilgilerinden paylaşırmısınız