Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resim malumunuz yarım. İleride tablet alırsam tamamlar, bir de o şekilde paylaşırım. Eleştiriye açığım. '' Yok birader bundan bi şey çıkmaz, bırak dağınık kalsın.'' şeklindeki yaklaşımlar da kabulümdür
Ben malesef ki programlarda bu tarz portre falan yapmayı bilmem ama inanın gerçekten çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık başarılarınızn devamını dilerim
Haklısın. Saç olayına girmedim. Amaç; yüz, tonlama, ışık-gölge olayını ne derece verebilmişim onu ölçmek. Photoshopta da ilk kez denedim portreyi. Beğenmene de sevindim bu arada. Teşekkürler.
yüz kısmı başarılı gözüküyor ancak saçlar biraz fazla problemli gibi, birde yarısını tabletsiz yaptıysanız bence diğer yarısını da yapabilirsiniz. neden tableti bekliyorsunuz?
Üstad, hak verirsin ki fare ile çalışma yapmak ekstra çaba ve dikkat gerektiriyor. Ben bir çalışmaya başladığım zaman onu gün içerisine bitirebilirsem bitiriyorum. Aksi olduğunda çalışma muhtemelen yarım kalıyor. Şu an iki tuvalim bu şekilde yarım. Üstesinden gelemediğim bir sorun. Umarım aşabilirim Bütün yorum ve eleştiriler için teşekkürler.