Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Portre Denemesi

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resim malumunuz yarım. İleride tablet alırsam tamamlar, bir de o şekilde paylaşırım. Eleştiriye açığım. '' Yok birader bundan bi şey çıkmaz, bırak dağınık kalsın.'' şeklindeki yaklaşımlar da kabulümdür :)

vxcvzxcvzx.jpg

Benzer konular

puRgatoRy..

🌱Yeni Üye🌱
Ben malesef ki programlarda bu tarz portre falan yapmayı bilmem ama inanın gerçekten çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık başarılarınızn devamını dilerim :)

puRgatoRy..

🌱Yeni Üye🌱
Bir daha baktımda sadece şu sol üstte kıvrılan saçlar çok mu bulanık duruyor sanki ??

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haklısın. Saç olayına girmedim. Amaç; yüz, tonlama, ışık-gölge olayını ne derece verebilmişim onu ölçmek. Photoshopta da ilk kez denedim portreyi. Beğenmene de sevindim bu arada. Teşekkürler.

puRgatoRy..

🌱Yeni Üye🌱
O zamn görüşlerim ne derece doğrudur bilemem ama gerçekten başarılı,hemde daha ilk deneme :) umarm bi gün bende çizebilirm :/ :)

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bölümüne bakılırsa o gün çok yakın. Başarılar.

puRgatoRy..

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim ama sanırım önce karakalemi adam akıllı öğrenmeliyim malum ygs,özel yetenk sınavı derken pek ilgilenemiyorm .. üzgünm rahatsızlık verdm kusura bakmayın

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rahatsızlık? Bu saatte üşenmeyip yorum yazmışsın. rahatsızlık filan yok. ;)

aybala

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence son derece hoş duruyor emeğinize saglık :)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
yüz kısmı başarılı gözüküyor ancak saçlar biraz fazla problemli gibi, birde yarısını tabletsiz yaptıysanız bence diğer yarısını da yapabilirsiniz. neden tableti bekliyorsunuz?

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üstad, hak verirsin ki fare ile çalışma yapmak ekstra çaba ve dikkat gerektiriyor. Ben bir çalışmaya başladığım zaman onu gün içerisine bitirebilirsem bitiriyorum. Aksi olduğunda çalışma muhtemelen yarım kalıyor. Şu an iki tuvalim bu şekilde yarım. Üstesinden gelemediğim bir sorun. Umarım aşabilirim :) Bütün yorum ve eleştiriler için teşekkürler.

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel olmus emeginize saglik..