Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop renk seçme Yardım???

esvet

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar grafikerler ya benim acil yardıma ihtiyacım var photoshopta bir renk seçerken (örn: kırmızı ) siyahın ve bayzın tonlarını seçiyor veya açık sarı seçince griyi seçiyor bunun çaresi varmı arkadaşlar ne yapabilirim bi yardım etseniz çok iyi olur bunun bir kısayol tuşu olmalıydı sanırım şuan işim durmuş yapamıyorum

Selamlar grafikerler ya benim acil yardıma ihtiyacım var photoshopta bir renk seçerken (örn: kırmızı ) siyahın ve bayzın tonlarını seçiyor veya açık sarı seçince griyi seçiyor bunun çaresi varmı arkadaşlar ne yapabilirim bi yardım etseniz çok iyi olur bunun bir kısayol tuşu olmalıydı sanırım şuan işim durmuş yapamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
ikinci defa acmanın ne mantığı var ?
fakat konudan birkaç tane daha acarsanız daha iyi olur ; hemen cevap bulabilirsiniz...

esvet

🌱Yeni Üye🌱
yanlış yere konu açtığımı düşündüm ve bende silemedim taşıyamadım dan dolayı buraya açtım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
geç oldu kusra bakma :(

değerli arkadaşım; sayfanı greycale renk modunda açmışsın sanırım, Baskı için çalışıcaksan CMYK 300 dpi, ekran görüntüsü için kullanıcaksan yaptığın çalışmayı RGB 72 dpi olarak çalışmanız iyi olur...

mC5Rz.jpg

Son düzenleme: