Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop renk uyumunu kapatmak?

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba.
Sorum şu,
PS'de bişeyler yaparken PS yaptığım şeyin kenarına köşesine yaptığım şeyin rengine uygun şekilde renk geçişleri yapıyor. Aslında hepimizin PS bunu yapıyor.

Örneğin,

Stroke attım, tam köşesinde açık kırmızı uyguladı. Onu istemiyorum, yani hepsi tek renk olsun.

Ben bunu kapatmak istiyorum gerekli yerlerde.
Yani Paint gibi olsun, ne çiziyosam onu çizsin, ekstra renk geçişleri uygulamasın.

Bunu nasıl yapabilirim, ayarları nerdedir?!

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
PS'de bişeyler yaparken PS yaptığım şeyin kenarına köşesine yaptığım şeyin rengine uygun şekilde renk geçişleri yapıyor.... birşey yaparken.... ney yaparken? şeyin kenarına... neyin kenarına? obje kenarına mı?

Photoshop programda Stroke verdiğiniz yerde rengi değiştirebilirsiniz, eğer stroke kaldırmak istemiyorsunuz, o zaman Stroke üzerine daha önce verdiğiniz işaretı kaldırın

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kasta095, cevabın için teşekkürler.
Şey diye bahsettim, çünkü çoğu "şey"de oluyor bu.
Koyduğum screendeki köşedeki açık kırmızıdan bahsediyorum.
Shape çizerken, stroke atarken, hatta crop bile yaparken bu oluyor. kenarının köşesinin rengini kafasına göre atıyor PS.

Bunu yapmasın istiyorum, yani olduğu gibi bıraksın.
Stroke'da da kastettiğim şu, köşesine açık kırmızı bırakmaktansa diğerleri gibi opacity 100% olan bir kırmızı koysun diyorum.

Ha onu pencil ile kızartmak zor mu hayır değil, onu sadece anlatmak istediğimi desteklemek için koydum..

Да, Вы волшебник