Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop resim birleştirme

nurullahhhh

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Bir arkadaşım cs5 ile şöle bir resim yapmış.

https://a1108.hizliresim.com/11/8/13/10756.jpg

Bende buna benzer resim yapmak istiyorum.Mesela aynı manzaraya kendımı farklı şekillerde koymak istiyorum bir türlü yapamadım yardım edenlerden allah razı olsun.

Teşekkürler.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İskoçyalı bilim adamları bu kopyalama işini çözdüler sanırım ama insanoğlu için de uygun mu bi araştırmak lazım.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
benim de arkadaşlarım buna benzer birçok örnek yapıyorlar fotoğraf makinesini sabitliyorlar mekan aynı kalıyor sadece sen değişik pozlar veriyorsun daha sonra onu photoshop ortamında bir resim sabit kalmak şartı ile diğer resimlerdeki seni kesiyorsun (biraz incelik gerektiriyor tabi :) ) daha sonra da o baz aldığın resmin üzerine diğerlerini yapıştırıyorsun biraz rötüjle de hataları kapatırsan sonuç bu oluyor sanırım ama daha profesyonel anlatacak arkadaşlarım da çıkacaktır tabi :)

nurullahhhh

🌱Yeni Üye🌱
evet ben ugrastım ama yapamıyorum :( birisi yardım etse çok güzel olucak

lithium73

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gunestanyel.com
fotoğraf makinesini bir tripod yardımı ile sabitlersin. sonra arkadaşın ayrı yerlerde fotoğraflarını çekersin ondan sonra bir tane resmi temel alırsın diğer resimlerden arkadaşı kesip temel aldığın fotoğrafa koyarsın. yada daha doğal görünmesi için fotoğrafların hepsini üstüste koyarsın arkadaşların olduğu yerleri bir resimde bırakırken diğerlerinde silersin. anlatması biraz karmaşık. resimleri gönderirsen sana psd halini yapar gönderirrim daha iyi anlarsın... çok zor bişey değil...