Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop salon çalışmam

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
salonxw3.jpg

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
epeyce uğraşılmış bir çalışma, hemde PS'de... ama bazı şöyler gözüme çarptı hemen, merdiven korkuluklarında backraund unutmuşsun dostum, laminantlar kocaman duruyor, lcd konsolunun ayakları çok büyük, orantısız birde LCDnin olduğu duvardaki desen çok göz alıcı..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Yerdeki halıda perspektif sorunu var.
2. Duvar yüzeyi herşeyin önüne geçmiş.
3. Korkuluk aralarını decupe etmemişsiniz.
4. Konsolun dort ayagıda neden önden gözüküyor?
5. Laminatları yanyana koymussunuz ama bir bütünlük yok çok karışı duruyor.
Bu kadar azimli ve hırslı olmanız çok güzel ama daha çok zaman ayırarak, inceleyerek daha özenli sey çıkarırsanız sizinde emeklerinize değer. Başarılar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık bevel and embos üzerinde biraz daha çalışın aklınızdakilerini tam yansıtmadığını düşünüyorum objelerin. Aslında bazı şeylere hiç gerek bile yok embos'a... feather var seçim araçları var isterseniz mükemmel sonuçlar çıkar. :)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. Yerdeki halıda perspektif sorunu var.
2. Duvar yüzeyi herşeyin önüne geçmiş.
3. Korkuluk aralarını decupe etmemişsiniz.
4. Konsolun dort ayagıda neden önden gözüküyor?
5. Laminatları yanyana koymussunuz ama bir bütünlük yok çok karışı duruyor.
Bu kadar azimli ve hırslı olmanız çok güzel ama daha çok zaman ayırarak, inceleyerek daha özenli sey çıkarırsanız sizinde emeklerinize değer. Başarılar.

butun yorumlarında haklısın ama konsol ayaklarına gelınce bişey eklemeden gecemeyecem o 4 ayak onden goruntusu degıl yapışık 1 ayak sen oyle gordun galıba yorum yaparken bıraz daha ıyı ıncelerseniz sevinirim cunku gercekten dikkate alıyor ve uyguluyorum teşekkurler

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Televizyonun markasını gördüm . :rofl: Biraz eşyalar hava gibi ama ben onu da yapamam. :)

denise

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Laminantlar buyuk, hic golge yok ki buyuk eksiklik,duvarin texture`ini kuzultmende fayda var,halinin flu olmasi beni rahatsiz etti.Simdilik gozume bunlar carpti.Emegine saglik Ruzgar..Daha iyisini yapabilirsin :)

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanki herşey havada duruyormuş gibi ama emek vermişsin daha çok ugraş bence

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Laminantlar buyuk, hic golge yok ki buyuk eksiklik,duvarin texture`ini kuzultmende fayda var,halinin flu olmasi beni rahatsiz etti.Simdilik gozume bunlar carpti.Emegine saglik Ruzgar..Daha iyisini yapabilirsin :)

sen bu gun erken kactın yarın yenılerine bakarsın ok

al_muallim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim, renkler uyumlu gelmedi bana, ayrıca bunların gölgeleri yok,

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
tv unitesinin yeri asla merdiven ayagı olmamalı..böyle bir tasarım hiçbir mekanda olmaz bana kalırsa..ayak altı gibi ters bir yer secimi olmus..iç mimari dizayn olarak baktım ve direk ilgimi bu ters yerleşim cekti..kolay gelsin..

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
tv unitesinin yeri asla merdiven ayagı olmamalı..böyle bir tasarım hiçbir mekanda olmaz bana kalırsa..ayak altı gibi ters bir yer secimi olmus..iç mimari dizayn olarak baktım ve direk ilgimi bu ters yerleşim cekti..kolay gelsin..

ilgin için teşekkurler bu konuda yaptığım ilk çalışma eksiklerim oldugunu biliyorum ve bunun için burada paylaştım degerli yorumlarınız beni yonlendirecektir

denise

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok iş var bugün sabahlicaz Rüzgar, giremiyorum foruma..kaçmadım yani bakabildiğim kadarıyla yorum yazıorum..Arkadaşların genelde eşyaların havada kalmasıyle ilgili yorumları doğru bunun asıl sebebi gölgelerin olmaması daha önce dediğim gibi ;)