Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop salon çalışmam

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok iş var bugün sabahlicaz Rüzgar, giremiyorum foruma..kaçmadım yani bakabildiğim kadarıyla yorum yazıorum..Arkadaşların genelde eşyaların havada kalmasıyle ilgili yorumları doğru bunun asıl sebebi gölgelerin olmaması daha önce dediğim gibi ;)

anladım onu hallettım ama daha forumda paylaşmadım kactım derken espiriydi yanlış anlama ok sen işine bak kolay gelsin sana yarın devam ederiz

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
butun yorumlarında haklısın ama konsol ayaklarına gelınce bişey eklemeden gecemeyecem o 4 ayak onden goruntusu degıl yapışık 1 ayak sen oyle gordun galıba yorum yaparken bıraz daha ıyı ıncelerseniz sevinirim cunku gercekten dikkate alıyor ve uyguluyorum teşekkurler

Ben baya bir dikkatl baktımda ilk resimde ayaklar bitişik gibi durmuyor o zaman gradient hatan var. Neyse zaten değiştirmissin..Başarılar.

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Bu tur tasarımlarda photoshopu (3dmax,maya) onermiyorum çünü açıları o kadar çok iyi aylarlıyamıyoruz ama güzel bi çalısma olmus perspektif sorunu var.Perpsektifi pek beğenmedim onun disinda merdiveni kaldır gerisi güzel...