Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ta bunu yapabilen varmı?

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
parlaklık artırmak istedigin yerlere koyu yumuşak bursh kulanara daha ii çıkar

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
ozkanozel16 çok teşekkür ederim eğer videolu bir anlatım yaparsan çok makbule geçecek. dediklerini uygulamaya çalıştım ama pek beceremedim. teşekkür ederim

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
orjinal resim olursa birkaç filtreyle olur...

xjargon

🌱Yeni Üye🌱
gayet kolay

Pozitif çalışmayı Negatife çevirdiğiniz de böyle bir sonuçla karşılaşırsınız...

soyluturk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
okansoyluturk.deviantart.com
bilmece mi soruyorsun?

konuyu actigin yer PS dersleri,
faydali olabilecek bir onerin yada bildigin birsey varsa onu paylasabilirsin,
yardim almak istiyorsan onun icin konu acabilirsin!

akkaya96

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunun beyaz yerlerini negatif olarak ayarlarsak ,bnde photoshop elements var bn ordan sölüorum motion blurdan değerleri değiştirince buna benzer bişi çıkabilir ama resmin ornijali olsa..

fotocharming

🌱Yeni Üye🌱
sanırım fotoğrafı invert etmiş (ctrl+ı ) sonrada farklı filtrelerle bu hale getirmiş olması lazım. bana öyle geldi.

FB_SeMiH

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eharika.net
Çok basit bir olay ancak prof bir kişi yapmış hatasız uğraşırdm ama zamanım yok fazla kafa yormayın okadarda önemli bir olay dğeil :)

serdargazel

🌱Yeni Üye🌱
cok zor bır olay degil aslında hatta actions u yapılıp 10 sanıyede baska fotolarada uygulanabılır vakıt bulursam bı ara sıteye yuklerım yapılısıyla
ama ana mantık İNVERT ediyorsun NORMAL FOTOYU (ctrl+I)

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
3D menüsü ile alakala bir çalışmada olabilir. Ben 3D ile 1 dk sürmeden böyle bir sonuç yakladım. Yalnız image bir araba resmi idi. Başka filtreler ile desteklenebilir.
araba.jpg

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Smudge Tool İle Sanatçı Ruhlu Bir İnsan bunu Haydi Haydi Yapabilir Hani Bu Normal Bir Resimin Üzerinde yaptıysa taslagını bılen ressaam bı adam olması lazım ben aynı zamanda ressamcılıkta yapıyorum karakalem çalısmalarım var böyle bişeyi denemedım görmedımde fakat fotograftakı ana temel 2 renk ısık ve gölge portre yapmasını bılen bunu elıyle bıle cızer efektler ilede olabilir filter galleryden ama orjınal resım nasıldı hangı renk ayarında zıtlıgında yaptı bılmedıgımız ıcın kımsenın bılıcegını zannetmıyorum ama bana kalsa buna benzer bısey yapabılırım sonucta beyazın dozunu az veya çok yapabılıyorsun(opacity) ?
No comment :D güzel olmus ama. italyan degılmı yapar :D:p

azo

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar..
bende sizden bi yardım isticem.
aşağıdaki çalışmayı yapma şeklini bilen varmı?

üstteki gibi aşağıdaki çalışmayı yapabileceğim bi yol varmı photoshopta?

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
yapabilirsin ama çok ugrastırır...
Fakat ugrasmadan bıraz benzetmek istiyorsan filter gallerye bak ;)

xpxp

🌱Yeni Üye🌱
bunu yapıp yapamamak ne kazandıracak, ekonomik dönüşümü nedir, onu yapabilen usta da yapamayan acemimi, basit bir iki işlemle kolaylıkla yapılabilir ama çok şaheser bişey de değil yapılan iş, ekonomik getirisi olan işlerle meşgul olsanız daha iyi olur kib

dReamboy

🌱Yeni Üye🌱
bu hale getirmek istediğin fotoğrafı aç. layerı kopyala ve thershold uygula. ondan sonra background copy ile thersold'ı marge et (ctrl+e). sonra blur ver. shape blur falan oluyor. en nihayetinde en son aşaman blur vermek işte. çok zor değil...

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çokda abartılacak birşey değil. Önce resim layerine blending options dan color olarak beyaz verip hue olarak ayarlarsın . Sonra bunu rasterize layer dersin. Çoğaltırsın. Kopyasına Blur -> Gaussian Blur uygularsın . Sonra opacity i 40 a çekersin. Bukadar ...