Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Transform özelliği

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhablar arkdaşlar bir kaç sorum var:
1)Bir resmi büyütüp ve ya nasıl küçültebilirim yani bir resim kestim diğer resme aktarır aktarmaz resim büyüdün ben küçülmesi istiyorum.

2)Bir kılıç var onu döndürmek istiyorum image e girip rotation 90 dediğimde tüm resim dönüyor napabilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
1) (İmage-image size) dan istediğiniz boyutları girebilirsiniz,bir resmi diğerine aktarmadna önce her ikisinide %100 oranında görüp boyutlarını ayarlayın vermiş olduğum menüden

2)Resmi döndürmek için ise,kılıç resmini kesip ayrı bir yere alın öncelikle daha sonra Edit-Transform-Rotate dedikten sonra resmin etrafında noktalar oluşur oradan çevirebilirsiniz.
Kolay gelsin.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bir resim kestim diğer resme aktarır aktarmaz resim büyüdü sebebi dpi kısmı her iki çalışma da da aynı olması gerek.renk modları aynı olması gerekir.rgb yada cmyk gibi biri cmyk diğeri rgb olmaz.Sorunuzun cevabıda ctrl basılı tutup T harfine basarsanız 4 kenarında çerçeve kroslar çıkar shift tuşuna basılı tutup küçültme ve büyültme yapabilirsiniz..

2.çevirmek istediğiniz kısmı belirleyin ctrl / T yapın mauseden sağ tusa basın Rotate kısmından istediğiniz derece çevirin

iyi çalışmalar...

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür edrim arkadaşlae

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adminleirm konu fazlalık yapmasın ben bilgimi aldım teşekkürler