Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshopda türkçe karakter sorunu

eisa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. photoshop 07 sürümünü kullanıyorum.ancak yazı yazarken türkçe karakterleri algılamıyor.nasıl halledebilirim.diğer bir sorunda cs3'ü silemiyorum. yüklü görünmesine rağmende çalışmıyor.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok seviniirm.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba eisa
ps3 bilgisayardan silemiyorsan kayit defterinden bir dene derim yani starttan run diyeceksin karsina bir kutu cikacak orda regedit yaziyor zaten OK deip yeni acilan pencereden edit e gidip, silmekistedigin programi gosterip ,find deyip teker teker dosyalari silebilirsin .
turkce karekterler icinde fontlarla alakali bir durum olabilir yada bilgisayarin dili farkli bir dil ise turkce yazamazsin eger ikside degilse :)programi kurmada eksiklik olabilir kaldirip tekrar kurmayi dene kolay gelsin umarim yardimci olmusumdur

demirhanca

Boardcast Design
🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.buyuksehirfirmalari.com
Fontlarla alakalı değil bende de aynı sorun var o sürümde 2-3 defa kaldırıp tekrar kurdum ama yinede Türkçe karakter desteklemiyor başka bir sorun ama nedir bulamadım öyle kullanıyorum bende

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
photoshop 07; Denetim Masasından > Bölge ve Dil Seçeneklerinden > Metin Hizmetleri ve Giriş Dilleri Tag ına tıklayın oradaki yüklü hizmetler alanında görünen 2 Klavyeden ABD Standartını Seçip sonra kaldıra tıklayın , İşletim sisteminizde yalnızca Türkçe Q Klavye desteği ve Türkçe Dili seçili olacak