Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop'dan Corel'e Aktarım

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar,
Photoshopda bi kartvizit tasarladım. Tasarımı baskıya verebilmem için corelde düzenlemem gerekiyor. Ancak photoshopda yazdığım yazılar corelde bitmap olarak görünüyo, bunu değiştirebilmenin yani yazıyı bitmap olarak değil de "curve (convertlenmiş yazı)" olarak görünmesini sağlamanın bi yolu var mıdır? Umarım mecalimi anlatabilmişimdir. :)
Şimdiden hürmetlerimi sunuyorum...

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
bir kartvizitte ne kadar yazı olabilirki, corelde tekrardan yazman bu soruyu buraya yazmandan daha kolaydı bence :D

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
pixel olarak çalışan bir programda yer alan katmanların vektörel bir programda yazı olarak görünmesi mümkün değildir. sadece corele çalışmanızı 300 dpi ile importlayıp baskınızı o şekilde yollamanız da kartvizit de bir problem çıkarmayacaktır. cmyk modunda kaydedip corel'e import edin ve ölçülendirmenizi kontrol edip baskıya atın bir sorun yaratmayacaktır.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Az önce yapmaya çalıştım ancak olmadı. Ancak eps formatında kaydedip corelde açınca yazılarda pixelleşme olmuyor.

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshopdan çok anlamıyorum ama photoshopda oluşturan yazı efektleri corelde yapılamıyor bunu bilmemiz gerekir. Photoshopda yazılara verilen şekilleri corele import etmek istedim sadece (daha önce bi arkadaşımın gönderdiği eps formatındaki çalışmada bulunan yazı bitmap değildi, o yüzden sordum)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
eps yi ps demi oluşturmuş?? başka bir programda yazmıştır. çünkü denemediğim yol kalmadı . imkansız bence

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında ps de oluşturup oluşturmadığını sormadım, yine de eyvallah Hugareva kardeşim emeğine sağlık, uğraştırdık seni de. Eğer çözüm bulunursa mesajımızı bekliyo olacağım

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
ben birsürü kartvizit hazırladım photoshop ile
305 dpi çözünürlükte CMYK Tiff yap başkada soru sormana gerekyok bence,
baskıda bir problem çıkmaz,
illaa neden vektörel olmasını istiyorsun hem de efekt uygulanmış halinle,

Dostum daha fazla bu konuda istediğin cevabı alabileceğini sanmıyorum.
Olursada bana sürpriz olur bu cevap...

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki photosopda dpi çözünürlüğünü nasıl ayarlayabiliyoruz. Mesela eps olarak kayıt edip corelde açtığım zaman 300 dpi olarak kaydediyor. 342 dpi olarak kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
v2rm5.gif

Forever King

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla bu siteyi kurandan da üye olanlardan da ALLAH razı olsun, çok şey öğreniyoruz