Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Baskıya Resim Hazırlanması?

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese selam arkadaşlar,

sorum şu; bir pizza kutusu tasarlıyorum muhtemelen cmyk+1 renk yani 5 renk olacak bu iş yurtdışında basılacak buradanda prova montaj göndericez..

müşteri pizza kutusuna londranın resmini istiyor ben yüksek rezolasyonda londra resimleri buldum photoshopa aldım cmyk yaptım..resmin ton geçişleriyle biraz oynadım kendimce oldu gibi renk ayrımını yaptırcam artproda ama iş yurtdışında basılacağı için biraz korkuyorum ya iş geri dönerse diye...

mükemmel baskı için CMYK olan ve rezolasyonu yüksek olan bir resim nasıl baskıya en iyi şekilde hazırlanır photoshopta neler yapmam gerekir..

bilen bi arkadaş varsa adım adım anlatabilirmi sabaha bu işi vermem gerekiyor yarın uçakla göndericez yardımcı olandan şimdiden allah razı olsun..

iş flexo baskı olacak...klişe kalınlığı 5.50..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarımı Shop ta mı yaptın ? Yoksa vektörel var mı içinde ?

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece resimleri photoshopta ayarladım...sonra freehande aldım resimleri past inside yaptım geri kalan çizgisi tasarımı adresi cartı curtu hepsini freehandde ayarladım yani vektörel var işte...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Flexi baskı nedir bilmiyorum ama resolation photoshopta 300 dpi olarak yolla ve cmyk modda ... malzemelerinde tekrar düzenlenmesi için de psd olarak kaydedersen giden yerde düzenleme yapma imkanları olur böylelikle geri dönme sorunu ortadan kalkar...

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten senin dediğin gibi 300dpi psd olarak resimler kayıtlı ama freehande ben onları tif olarak alıyorum şuan bi problem yok zaten ama flexo baskıda işler değişiyor sen dediğimi anlamadın ama teşekkürler ilgilendiğin için..

bana flexo mantığını bilen bi arkadaş lazım onda çünkü resimler ayarlanırken baskı yapılacak makinenin analogslarına göre renk değerleri geri veya ileri çekiliyor ama ben o muhabbeti bilmiyorum işte...

göndereceğim yere klişeleri göndericem yani psd yada fh de göndersem bişey ifade etmiyecek bu işi benim yapmam gerek benim imalata almam gerek yani ben ne gönderirsem onlar onu basıcak..

yokmu klişe ve flexo mantığını bilen bi arkadaş..

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hala daha biri çıkacakta cevap yazacak koskoca sitede bilen bir kişi olmazmı yaa.

uydrkca

🌱Yeni Üye🌱
Adjustan curve ayarlarından input di 0,2 getir oka :)