Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Klavye Yapımı

turkuaz2006

🌱Yeni Üye🌱

Tamamiyle Kendi Çalışamam İlk defa klavye resmi yapıyorum benim çok haşuma gitti :party:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölümene taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Konunuz Serbest çalışma bölüme taşıyorum.... Çalışma yaptığınız ilgili kısa bir tanıtım yapmalısınız

Örnek: Bu çalışma Photoshop programda yaptım, 1-2 saat zamanı aldı... vs vs vs....

turkuaz2006

🌱Yeni Üye🌱
Özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olurum.

bu klavye resmini photoshop programı 7 versiyonunda yaptım. İlk defa böyle bir çalışma yaptığım için 1,5 günümü aldı :angel:umarım sizlerde beğenirsiniz.

Netw0rkkk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olms aklıma böyle bişey gelmemişti :) bende deniycemm eğlenceli gözüküyo eline sağlık

berkucar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok hoş olmuş, genellikle bu tarz çizimler veya modellemeler için photoshop kullanılmıyor.Ama bakınız ne güzel olmuş :)