mini-cafe
🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kutucuk demişsin şu turuncu olan butonu mu diyorsun yoksa mum fotoğrafımı lazım onu dersen yardımcı olabilirim sana...
Sana bu istedigin seyi cizdim hem psd olarak hemde coreldraw vectorel olarak yaptım ve rapide upload ettim buradan indirebilirsin.. TIKLA
Çok ama cok teşekkür ederim...
Ancak çok büyük olmuş...Birde sorun var...
Siz oraya '' İstediğin Bir Yazı Yaz '' Diye saymışsınız...
Ben oraya nasıl yazı yazacağım ? Birde onun boyutunu ben nasıl küçültebilirim...
Kusura Bakmayın Çok Soru SordumZahmet Olmassa Ona Benzer Değilde Ondan Farklı Yani Kendiniz Ürtetip Yapabılırmısınız...Farklı Bir Şekilde
Lütfen Abi Yardımlarını Bekliyorum...
Saygılarımla...
bi tane küçük bi sayfa aç çözünürlüğüde düşük olsun internet siten tıklandığında hızlı açılması için sonra photoshopda gradient var ordan gradient uygula gri beyaz 2 renk ...
Sana bu istedigin seyi cizdim hem psd olarak hemde coreldraw vectorel olarak yaptım ve rapide upload ettim buradan indirebilirsin.. TIKLA
Çok ama cok teşekkür ederim...
Ancak çok büyük olmuş...Birde sorun var...
Siz oraya '' İstediğin Bir Yazı Yaz '' Diye saymışsınız...
Ben oraya nasıl yazı yazacağım ? Birde onun boyutunu ben nasıl küçültebilirim...
Kusura Bakmayın Çok Soru SordumZahmet Olmassa Ona Benzer Değilde Ondan Farklı Yani Kendiniz Ürtetip Yapabılırmısınız...Farklı Bir Şekilde
Lütfen Abi Yardımlarını Bekliyorum...
Saygılarımla...
Öğrenci olmanızı ve durumunuzu anlıyorum ama derslerden kaytardığınız her halukarda ortada.. Açıklayıcı yöntemleri takip etmeli, lütfen, ne olur, yardım edin siz yapınla bir sonuca varamıyacağınızı anlamanızı diliyorum.
Bir çok arkadaşım sizin anlıyabileceğiniz şekilde konuyu anlatıyor ve siz de farklı bir şekilde size hazır sunulmasını istiyorsunuz. Nereye kadar?
Lütfen sizde biraz anlayışlı olun yeter. Ya tavsiyeler, yönlendirmelerle bu işi siz yaparsınız, yada hiç üzerine düşmeden bedkarşılığı yaptırmak istediğiniz komple siteyi hazır alırsınız.
Saygılarımla.