Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta veya başka bir programda 3d sayfalar hazırlamak.

endoplazmic

🌱Yeni Üye🌱
Forum içerisinde uygun bölüm burasımıdır bilemiyorum.Şimdiden özür dilerim..Kabaca ne istediğimi anlatmaya gayret edeyim.

Gazete vb basılı yayınlar arada bir 3d dergiler promosyon olarak verir..Yanında 3d gözlüğüyle beraber.. Merak ettiğim bu sayfalar nasıl hazırlanır..Ps'da bir plugin vasıtasıylamı ? Veyahut ekstra bir program vasıtasıylamı ? Yani doğadaki bir kaplanı kağıt üzerinde nasıl 3d hale getirebilirim ? Gözlük kısmı sorun değil,bunu kendi başımada çözebilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim,aydınlanmak dileklerimle. E.U

Bu arada Ps ve Corel kullanıcısıyım.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Bence zor bir soru hiçbir bilgim yok.
ayrıca bende mereak ediyorum doğrusu :)

BeoF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.omerakalin.net
Merhabalar.Anaglaphy fotoğraflar oluşturmak için 2 tane fotoğraf gerekiyor. Önce bir fotoğraf çekiyoruz. Sonra makineyi bi kaç cm yana kaydırıp tekrar çekiyoruz. Anaglaphy maker diye bir program var.Sağ ve sol fotoğrafları yükleyerek bu programla rahatlıkla yapabilirsin. Photoshopla da yapılıyor fakat tam olarak bilmiyorum onu. Ayrıca Chip dergisinin Kasım 2010 sayısında video da yapmak için eğitim ve programlar mevcut. İsterseniz onlardan da gönderebilirim.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Merhabalar.Anaglaphy fotoğraflar oluşturmak için 2 tane fotoğraf gerekiyor. Önce bir fotoğraf çekiyoruz. Sonra makineyi bi kaç cm yana kaydırıp tekrar çekiyoruz. Anaglaphy maker diye bir program var.Sağ ve sol fotoğrafları yükleyerek bu programla rahatlıkla yapabilirsin. Photoshopla da yapılıyor fakat tam olarak bilmiyorum onu. Ayrıca Chip dergisinin Kasım 2010 sayısında video da yapmak için eğitim ve programlar mevcut. İsterseniz onlardan da gönderebilirim.
gönderseniz iyi olur
bilgi için teşekkürler