Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photosop ile Resmin istediğim köşe veya köşelerini Oval yapmak

FuLubbeR

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Photoshop konusunda oldukça acemiyim ve bir şeyler karıştırarak öğrenmeye çalışıyorum fakat her hangi bir resmin veya her hangi bir çizimde (şerit, bant gibi) köşelerini oval yapamıyorum (4 kenarını bir şekilde yapabiliyorum) ama benim istediğim istediğim her hangi 1 veya 2 köşeyi oval yapmak..

Örnek resim
images

bu resimde çapraz köşeler oval öncelik alt veya üst köşleri oval yapmak

Benzer konular

FuLubbeR

🌱Yeni Üye🌱
konu hakkında yardımcı olabilecek kimseler yokmu acaba ?

levent1132

🌱Yeni Üye🌱
ben pen(kalem ) araç cubuyla yapıyorum. kendim belirlediğim köşeyi kalem le çizip seciyorum
seçtiğim alanı da delete tusuna basarak sliyoorum. böylece istediğim köşeye isteğim kadar eğim verip kendime göre ayarlıya biliyorum .. bilimiyorum yardımcı olabildim mi :D biras karışık oldu ama :D:D:

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
umarım faydası olur, kolay gelsin.
diğer köşeyide aynı şekilde düzleştirebilirsiniz.
KGgGi.gif

Son düzenleme:

voltreklam

🌱Yeni Üye🌱
PS özelliği layer olarak çalışabilmek, bir layer'e keskin kenarlı bir kare yapıp , diğerine aynı ölçülerde oval kenarlı yapıpı üstüne koy 2 köşesini silgi ile sil. Sonra 2 layeride seç sağ click 'convert to smart object' şekil hazır.

İyi Çalışmalar

Nisanur1

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar bende bu şekildeki gibi bir şekil yapmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olabilecek var mı ?

images

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshop bunu yapmanız zaman alır direk yapamıyorsunuz fakat 17 Haziran da piyasaya cıkacak olan Photoshop CC bunu çok rahat bir şekilde yapabileceksiniz , işiniz acilse bunu Illustrator ,InDesign ,Corel de çok basit hızlı bir şekilde yapabilirsiniz

Nisanur1

🌱Yeni Üye🌱
ya önceden yapabiliyordum ben hatta ypamışlığım var ama aradan baya zaman geçince nasıl yaptığımı unutmuşum :(

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ya önceden yapabiliyordum ben hatta ypamışlığım var ama aradan baya zaman geçince nasıl yaptığımı unutmuşum :(

Konu içeriğinde yapmak istediğinizin basit bir yapılış şekli bulunmaktadır. Neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
dört köşesi oval yapabilirsiniz ama köşe secip şurası oval olsun diye bir ayar görmedim

Nisanur1

🌱Yeni Üye🌱
Konu içeriğinde yapmak istediğinizin basit bir yapılış şekli bulunmaktadır. Neyin sıkıntısını yaşıyorsunuz?

voltreklam arkadaşımızınkini denedim ama beceremedim ben çok ayrıntılı anlatmadığı için mi ne olmadı :S
Daha detalı veya resimli anlatırsa biri diye sordum :S

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com