Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photshopta Logo Yapımı Nasıl Yapabilrim ?

cHndGn

🌱Yeni Üye🌱
arkdaşlar Phtoshop konusnda henuz yenıyım logo ypaamk ıstıyorum ama nasıl yapcagım bilmiyorum yardımcı olurmusnuz. teşkkur ederim ilginiz için

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
arkdaşlar Phtoshop konusnda henuz yenıyım logo ypaamk ıstıyorum ama nasıl yapcagım bilmiyorum yardımcı olurmusnuz. teşkkur ederim ilginiz için

Bu nasıl bir yardım talebidir gelin işin içinden çıkın... Logo yapmanın bir kılavuzu mu var ki PS'de nasıl yapacağınızı soruyorsunuz... PS'de bir komut yok ki kendi kendine logo yapsın... Nasıl mı yapacaksınız? Önce Photoshop öğreneceksiniz, sonra logo yapmayı öğreneceksiniz, sonra da PS'de logo yapacaksınız...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
önce boş bir kağıda bir logo çizin
bakalım logo yapabiliyormusunuz
sonra çizminizi photoshopa aktarmanın yollarını araştrın
yada araçları kurcalayıp kağıttakinin aynısını oluşturun
tarayıcınız var ise
kağıda çizmiş olduğunuz logoyu tarayıp
Photoshop ile ayrı bir katmanda üzerinden geçin
kopya kağıdı kullanarak resim yapmak gibi
tabi bu anlattıklarım sadece başlangıç için
daha sonra bu işi daha kolay yapmanın yollarını
aradıkça kendinizide geliştirmiş olacaksınız
iyi çalışmalar

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet önce kağıda çizin bakalım ne yapabiliyorsunuz sonuçta pro öğrenmekle grafiker olunmuyo çizdikten sonra proda nasıl yapbileceğinizi öğrenizsiniz ztn ;)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir programda logo yapmak için; ilk önce o programı öğrenmeniz gerekir. Programı öğrenmeden logo yapmaya kalkışırsanız tam bir facia olacaktır...
Yürümeyi öğrenmeden koşamazsınız değil mi?

ibrahim63

🌱Yeni Üye🌱
AYnen Arkadaşlar bizim dükkanın Logosu Yoq Bende yapamadım :S Yapacak birisi varmı ?

yoneysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshop pixel tabanlı bir programdır, yani daha çok fotoğrafa hitab eder.Bence önce Corel, Freehand, Illusrator gibi çizime hitab eden vektörel programları öğrenirseniz daha iyi olur kanısındayım.Ben şahsen logo tasarlarken daha çok corel ve fireworks kullanıyorum.Ayrıca corelin resmi çizime çevirme (trace) gibi özellikleri çok gelişkin.Ama illede Photoshopta yapacam diyorsanız örneğin pen tool aracı ile logo çizebilirsiniz.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
AYnen Arkadaşlar bizim dükkanın Logosu Yoq Bende yapamadım :S Yapacak birisi varmı ?
var tabi, olmaz mı? önce iş ilanları bölümüne konuyu açarsın, sonra kimse bu işi babasının hayrına yapmayacağı için bir bedel önerirsin, sonra da yapmak isteyen birçok arkadaş seninle iletişim kurar. gayet basit ve net sanırım :)

Photoshop pixel tabanlı bir programdır, yani daha çok fotoğrafa hitab eder.Bence önce Corel, Freehand, Illusrator gibi çizime hitab eden vektörel programları öğrenirseniz daha iyi olur kanısındayım.Ben şahsen logo tasarlarken daha çok corel ve fireworks kullanıyorum.Ayrıca corelin resmi çizime çevirme (trace) gibi özellikleri çok gelişkin.Ama illede Photoshopta yapacam diyorsanız örneğin pen tool aracı ile logo çizebilirsiniz.

ben de photoshop ta logo çizimine karşıyım. logo vektörel bir programda hazırlanmalı. sonra kimsenin başı ağrımasın

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben çok bilmesemde illistrator çok harika kullanımıda kolay

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
pixel tabanlı proğramlar ve vektörel tabanlı proğramlar.grafikerlerin bu iki proğramı ne amaçlı kullandığı konusunda bir temel bilgi edinmelisin.Sonra eğer ben photoshopu öğrenmek istiyorum diyosan. Ps ta sadece image ve layer ps un %70 %80 ini oluşturur diyebilirim. Sadece bu kısmını öğrenmen 1 kaç seneni alabilir sonra path kalemini kulanabilmen decupe yapabilmen,uygulamadaki ustalığına 1kaçsenede öyle kat.İmkansız değil hiç birşey tabiki.Sabırlı birimisin öncelikle?