Neler yeni

PHP | Kayıt Ekleme - Listeleme

CaqataY19

🌱Yeni Üye🌱
PHP'ye yeni başlayanlar, öğrenmek isteyenler için yavaş yavaş kendi bildiğim kadarıyla dersler çekip yayınlıyorum.

Bu ilk iki derste PHP'de veri tabanına kayıt ekleme ve listeleme işlemlerini gösterdim. Umarım beğenirsiniz.

Yazıların, kodların okunabilmesi için 720 P'de izleyiniz. İyi izlemeler.

VERİ EKLEME VİDEOSU

LİSTELEME VİDEOSU

antihacli

🌱Yeni Üye🌱
güzel kardeşim bende php üzerine eğildim bu ara yeni bir website açtım historydesign beklerim yeni bir sistem üzerine çalışıyorum üstelik

CaqataY19

🌱Yeni Üye🌱
güzel kardeşim bende php üzerine eğildim bu ara yeni bir website açtım historydesign beklerim yeni bir sistem üzerine çalışıyorum üstelik

yorumunuz için teşekkürler.
bu arada sitenizin forum sayfasına giriliyor ama index kısmında bi sorun var. :)

antihacli

🌱Yeni Üye🌱
az kaldı az :)) phpbb forumdan anlıyor musun bu arada forumla pek alakam yok ilk deneyimim ??

CaqataY19

🌱Yeni Üye🌱
az kaldı az :)) phpbb forumdan anlıyor musun bu arada forumla pek alakam yok ilk deneyimim ??

birçok sitede yönetici, admin oldum. oyunyama.net'te benim ancak ftp bilgilerini kaybettim ve domain şirketi ile bağlantı kuramadım için yeni şifre alamıyorum. :)

ayrıca forumlardan baya anlarım ancak phpbb bi işe yaramaz. vbulletin'in bedava tasarımları var. onlardan kur. :)

antihacli

🌱Yeni Üye🌱
:) tamam kardeşim ama anlatamadığum vb nin kendi ücretli :) lisans alman gerekli
bu arada site bitmek üzere beklerim

antihacli

🌱Yeni Üye🌱
öyle de benim içim razı gelmiyo bak forumun tipini değiştirdim vbulletin kadar olmasada syapıcaz bişeyler sitede tamam :) bi görselleri cakacam bi de ders video su yaptım php ilk dersim :)