Pide Sarayı Kutu Tasarımı
Ahmet UÇAR 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.ahmetucar.net 19 Ağu 2012 #2 temiz bir çalışma olmuş bence italyan aşçıyı kaldırmalısın tasarım olarak Türk motifleri arasında göze batıyor. Genede tercih senin emeğine sağlık
temiz bir çalışma olmuş bence italyan aşçıyı kaldırmalısın tasarım olarak Türk motifleri arasında göze batıyor. Genede tercih senin emeğine sağlık
GrapikselDesign 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2012 Mesajlar 254 Tepkime puanı 2 22 Ağu 2012 #3 Ahmet UÇAR' Alıntı: temiz bir çalışma olmuş bence italyan aşçıyı kaldırmalısın tasarım olarak Türk motifleri arasında göze batıyor. Genede tercih senin emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sorma müşterinin maskotuymuş ondan koydum. teşekkürler.
Ahmet UÇAR' Alıntı: temiz bir çalışma olmuş bence italyan aşçıyı kaldırmalısın tasarım olarak Türk motifleri arasında göze batıyor. Genede tercih senin emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sorma müşterinin maskotuymuş ondan koydum. teşekkürler.
Ahmet UÇAR 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.ahmetucar.net 22 Ağu 2012 #4 yapacak bişey yok o zaman
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 24 Ağu 2012 #5 Bugun burada hep aynı durumu gördüm... Kutuya bakıyorum, içinden burmalı kadayif yada pişmaniye çıkmasını bekliyorum....
Bugun burada hep aynı durumu gördüm... Kutuya bakıyorum, içinden burmalı kadayif yada pişmaniye çıkmasını bekliyorum....