promotex
🌱Yeni Üye🌱
evet arkadaslar gordumki iç mekan kalitesinde dış mekan solvent diye bir makina yok canon pigment baskıya hiçbir makina yaklasamaz bunu gozlerimle gordum alkası yok 2440*2440 dpi 4pl baskı en uzak insanların resimde gozlerine kadar detay veren bir baskı kalitesi..1 haftadır nerdeyse tum makinalardan baskı ornekleri topladım solvent ile pigmenti yarıstırdım amacım pigment kalitesinde solventti baslarda ancak eger amac baskı detayı ise kesinlikle pigment 12 renk..
hp taraftarı olsamda canonun kalitesi cok onde baskıda
baskı ustune u.v lak atıldıgında evlerinize asabileceginiz guzellikte baskılar cıkıyor
maliyet tabiki solventle kıyaslanmaz ama bahsettğim maliyetten cok detay baskı renk ve kalitesi
aynı baskıyı bir cok makinada en ust duzeyde test ettik 1 haftadır
canon baskıda 1 numura
suan maliyet arastırması basladı makina servis bakım,boya maliyetleri onlarıda tek tek cıkarıp burdan sizlerle paylasacagım..
lütfen bu konuda fikri yada bilgisi olanlar paylassın
sonucta emege ve tecrubeye saygı..
ben amatör yeni bir grişimciyim yanlıs bilgi verdiysem yada aksini gören bilen varsa lütfen paylaşsın bende yeni bişi öğrenmiş olayım ;)
hp taraftarı olsamda canonun kalitesi cok onde baskıda
baskı ustune u.v lak atıldıgında evlerinize asabileceginiz guzellikte baskılar cıkıyor
maliyet tabiki solventle kıyaslanmaz ama bahsettğim maliyetten cok detay baskı renk ve kalitesi
aynı baskıyı bir cok makinada en ust duzeyde test ettik 1 haftadır
canon baskıda 1 numura
suan maliyet arastırması basladı makina servis bakım,boya maliyetleri onlarıda tek tek cıkarıp burdan sizlerle paylasacagım..
lütfen bu konuda fikri yada bilgisi olanlar paylassın
sonucta emege ve tecrubeye saygı..
ben amatör yeni bir grişimciyim yanlıs bilgi verdiysem yada aksini gören bilen varsa lütfen paylaşsın bende yeni bişi öğrenmiş olayım ;)