Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pilot | PSD | 10 Mb

photoshop_18

🌱Yeni Üye🌱
Pilot | PSD | 10 Mb
359-pilot.jpg

Download :

Code:
RapidShare: Easy Filehosting :

Code:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Code:
Full Software Downloads - Download For All

Benzer konular

Planning

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkürler süper bişii

photoshop_18

🌱Yeni Üye🌱
elınıze saglık o guzel yorumlarınız iicn teskkurederım arkadaşlar :)

yeniyim9292

🌱Yeni Üye🌱
Bi Öneri [ArcSoft Funhouse]

ArcSoft Funhouse Böyle bi program önersem :)

Fotomontaj programı senin yaptığını buda yapıo :wink:

Film yıldızlarıyla yanyana fotoğraflarınızı oluşturmak yada onların yerine kendinizi koymak istiyorsanız artık ArcSoft Funhouse ile bunlar mümkün. Tamamen eğlenceye yönelik basit bir yazılım olan bu program sizlere hayalleriniz doğrultusunda fotoğraflar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Artık resimler üzerinde oynamaya yapabilecek ve birbirinden farklı bir çok fotoğrafı tek bir resim halinde fotomontaj yapabileceksiniz. Hazır arkaplan temaları ve dergilerden taradığınız yada internetten indirdiğiniz kendi temalarınız ile yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz sınırsız bir program sizi bekliyor.

Burdan İndirin : https://base.arcsoft.com/downloads/tbyb/Funhouse.exe

funhousetidesc.jpg

serserii78

🌱Yeni Üye🌱
şifresi nedir birader bunu çok saol güzel bişey ama şifrelenmiş

emuxa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ArcSoft Funhouse Böyle bi program önersem :)

Fotomontaj programı senin yaptığını buda yapıo :wink:

Film yıldızlarıyla yanyana fotoğraflarınızı oluşturmak yada onların yerine kendinizi koymak istiyorsanız artık ArcSoft Funhouse ile bunlar mümkün. Tamamen eğlenceye yönelik basit bir yazılım olan bu program sizlere hayalleriniz doğrultusunda fotoğraflar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Artık resimler üzerinde oynamaya yapabilecek ve birbirinden farklı bir çok fotoğrafı tek bir resim halinde fotomontaj yapabileceksiniz. Hazır arkaplan temaları ve dergilerden taradığınız yada internetten indirdiğiniz kendi temalarınız ile yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz sınırsız bir program sizi bekliyor.

Burdan İndirin : https://base.arcsoft.com/downloads/tbyb/Funhouse.exe

funhousetidesc.jpg
yeni konu açsaydın arakdaşlar şifresi için google ye yazmanız yeterli oalcaktır dogoru anladıysam rar pass mı istiyorsunuz yoksa programın keyını mı keyını istiyorsanız googlede vardır rar pas istiyorsanız tamindir den paylaşılmış bu program tamindir e girip ordan bu progamı bulup rarpassı ordan alabilirsınız

serserii78

🌱Yeni Üye🌱
hayır arkadaşım ben pilot psd için sormuştum!rar şifresi istiyor nerden bulcaz nedir

serserii78

🌱Yeni Üye🌱
mausa sağ tık yapıyorum klasöre çıkar diyorum şifre istiyor

malakesli

🌱Yeni Üye🌱
.rar şifresi alabilir miyiz? eklemeyi unutmuşsunuz heralde. Diğer arkadaşlar da yazmış zaten ama . . .

serserii78

🌱Yeni Üye🌱
ya buraya bakan birisi yokmu rar şifresi nedir bu pilot psd nin yardımcı olurmusunuz

serserii78

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar madem paylaşımda bulundunuz insanların bu paylaşımla ilgili sorunları olduğundada bakarsanız bizlere gerçekten yardımcı olmuş olursunuz!bir iki gündür bu pilot psd nin rar şifresini soruyorum ufacık bişey için 2 gündür bekliyorum cevap veren bir Allahın kulu yok!Çok ayıp ettiniz...