Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 numaradaki diamond kelimesi çok güzel olmuş farklı, yenilikçi. okro kelmimeside farklı bi fontta. en iyi 5 numara olmuş ama renk eksik. renkten kastım da sarı değil fazla geleneksel. daha pastel tonlar kullanabilirsin bence...
seçilmiş olan tasarım oldukça güzel. ben ilk yolladığınız tasarımarda 2 yi daha çok tercih etmiş olsam da, seçim her halikarda güzel tasarımlar arasından yapılmış olduğu için müşteri kesinlikle memnun kalacaktır. tek bir konuda belkide fazla detaycı davranarak birşey sormak istiyorum. OKRO yazım şeklinin bir anlamı varmı. çünküü K harfinin farklı renkte olması o harfini sanki gözardı edilmesine neden oluyor ve KRO olarak okutuyor. tabi bu da hoş olmaz bence. elinize sağlık.
bence logolara biraz karaışık dahada sadeleşebilmeli, pırlanta... daha sade, daha estetik, daha yalın, daha hayal meyal, daha ulaşılmaz, daha ince, daha...