Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Platin Bayan Kuaförü Logo Tasarımı

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma 9 ay önceki bir çalışma olduğundan sanırım makul bir sonuca ulaşmıştır.

Yorumların bütünü okunmuyor ki :) yazılmaya devam ediliyor...

The_one Bey ne demiş aceba?

Güsel olmuş ellerine ve emeğine sağlık....

Yine siz geçmişten getirmişsiniz bu konuyu? 9 ay önceki bir çalışma
Geçmişle bir alıp veremediğinizmi var?

Neden devamlı 9 aylık konuları yorumluyorsunuz? 7 aylık mısınız? kıskanıyor musunuz?

ByELİTE
Sorununuz nedir?

Son düzenleme:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumların bütünü okunmuyor ki :) yazılmaya devam ediliyor...

The_one Bey ne demiş aceba?

Yine siz geçmişten getirmişsiniz bu konuyu? 9 ay önceki bir çalışma
Geçmişle bir alıp veremediğinizmi var?

Neden devamlı 9 aylık konuları yorumluyorsunuz? 7 aylık mısınız? kıskanıyor musunuz?

ByELİTE
Sorununuz nedir?

Arkadaşa kibarca sizin hatırlattığınız durumu anlatmak istedim.
Bu kadar eski konulara "şöyle şöyle yapabilirsiniz vb" mesajlar yazılması çok anlamsız oluyor.

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşa kibarca sizin hatırlattığınız durumu anlatmak istedim.
Bu kadar eski konulara "şöyle şöyle yapabilirsiniz vb" mesajlar yazılması çok anlamsız oluyor.

tamam ama sadece bu mu? yeni gelenler ya da konuyu yeni acanlar da birşeyler öğrenebilir bu yeni yazılan yorumlardan. sitenin bu vasfı neden gözardı ediliyor?

yoksa bu mantıkta gideceksek, 30 yıl önce yapılmış işlere de "30 yıl geçti, üzerinde durmayalım" dememiz gerekir ki, bu konu üstünde düşünmezsek kendimize ya da çevremizdekilere ne faydamız olacak?

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
tamam ama sadece bu mu? yeni gelenler ya da konuyu yeni acanlar da birşeyler öğrenebilir bu yeni yazılan yorumlardan. sitenin bu vasfı neden gözardı ediliyor?

yoksa bu mantıkta gideceksek, 30 yıl önce yapılmış işlere de "30 yıl geçti, üzerinde durmayalım" dememiz gerekir ki, bu konu üstünde düşünmezsek kendimize ya da çevremizdekilere ne faydamız olacak?

"1. logo çok güzel,emeğine sağlık,eline sağlık,hoşuma gitti,şahane olmuş,bu logoları sen mi yaptın kardeş? vs vs"
Siz bu yorumlardan bir fayda görebildiyseniz sizi tebrik ederim.
Burda kimsenin eski çalışmalar hakkında yapılan "öğretici,faydalı, aydınlatıcı, bilgi içerikli vb." yorumlara tepki göstereceğini sanmıyorum.
Mesaj sayısı bazen ciddiye alınabiliyor ve bunu sonucu maalesef forum adına pekte olumlu olmuyor diye düşünüyorum.
Saygılar.

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"1. logo çok güzel,emeğine sağlık,eline sağlık,hoşuma gitti,şahane olmuş,bu logoları sen mi yaptın kardeş? vs vs"
Siz bu yorumlardan bir fayda görebildiyseniz sizi tebrik ederim.
Burda kimsenin eski çalışmalar hakkında yapılan "öğretici,faydalı, aydınlatıcı, bilgi içerikli vb." yorumlara tepki göstereceğini sanmıyorum.
Mesaj sayısı bazen ciddiye alınabiliyor ve bunu sonucu maalesef forum adına pekte olumlu olmuyor diye düşünüyorum.
Saygılar.

özür dilerim yanlış anlamışım. benim yazımdan sonra yazılınca ister istemez üzerime alındım.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık arkadaşım güzel olmuş kuaföre uygun bi logo olmuş...

lizardking

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rebilisim.com
yazılanların çoğunu okudum hepsine fırsatım olmadı. ortalama bir iş. güzel olmuş ellerine sağlık. herkese hakettiği kadar iş yapılması gerektiğini düşünüyorum; fakat tezat da olsa işin büyüğü küçüğü olmaz. logoyu yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey uygulanabilirliği. arkadaşımız yaptığı logoyu kısıtlı alanlarda uygulayabilir. bir bayan kuaförünün antetli grubundan ziyade alıcı bir tabelya ve mimariye ihtiyacı olduğu kanısındayım. işin yapıldığı firmanın mimarisiyle ilgili bir fikrim yok ancak logo bir bütündür ve markalaşmanın ilk ayağıdır. logo çizilirken mimariden ilham almalı veya mimariye ilham vermelidir. aslında logo sonrasında gelen herşeye ilham vermelidir. fazla uzatmak istemiyorum. uygulanmış halini merak ettiğimi belirtmek isterim.

çalışmalarında başarılar.

pınar12

🌱Yeni Üye🌱
güzel tasarım olmuş fakat bencede sarı çiçek çok gereksiz

coni

🌱Yeni Üye🌱
m harfi olayına katılıyorum ilk bakışta platim olarak okudum, i harfinin üzerindeki çiçeklere gerek yok. emeğine sağlık ....

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
m gibi duran n harfi tribal efektlerle süslenmiş.bence arkadaki bayan açılımı birazdaha sabit olmalı...fazlada abartıya kaçılmamalı sonuçta logo :D

jeren_1432

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık çok hoş olmuş fakat gözüme çarpan bir kaç nookta var onları paylaşmak isterim.
bence sarı renge ihtiyaç yok yada oda siyah olsa daha hoş olur bence birde i harfinin noktası kayıp olmuş gibi geldi birde:)arkadaşımızın dediği gibi m harfi gibi gözüküyor ilk bakışta.ama çok eğlenceli çok hoş harekli bir logo olmuş düşüncenize sağlık:)

Madame

🌱Yeni Üye🌱
Güzel, fakat cok fazla renk var. Pembe renginden iki ton, sari ve siyah. Yani 4 tane farkli renk! 2 renk kullansaydin daha güzel ve sade olurdu bence.
Saygilar

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet hoş bir çalışmna ama, i harfinden büyüyerek giden çiçekler biraz tuhaf geldi bana...

bulutvalantixx

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar bende sitede kendime logo ve tabela için örnekler arıyorum yardımcı olursanız memnun olurum fikir vermeniz açısından. (kuaför hatice) yazısı kullanarak bayan kuaförü logo ve tabelası yapmak istiyorum.

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma emeğine sağlık..

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
merhaba arkadaslar bende sitede kendime logo ve tabela için örnekler arıyorum yardımcı olursanız memnun olurum fikir vermeniz açısından. (kuaför hatice) yazısı kullanarak bayan kuaförü logo ve tabelası yapmak istiyorum.
Burada bulunan logo örnekleri sandığınız gibi izinsiz olarak alınıp kullanılabilecek örnekler değildir. Kullandığınız anda telif hakları yasasını ihlal edersiniz. Logonun tasarımcısı arkadaşa tazminat ödeme gibi yasal bir zorunluluk doğurmamak için, burada bulunan bir tasarımcı ile anlaşarak, ücreti mukabilinde logonuza sahip olun.

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık, güzel olmuş. platin'in ucundaki deseni kaldırırsan daha iyi olabilir, ayrıca konsepti daha önce görmüştüm sanki

theMas_m

🌱Yeni Üye🌱
emek icin tesekkur. tüm yorumları okudum. genel elestiri logodan çok afiş izlenimi veriyormuş gibi. katılıyorum.