Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Playstation winnig eleven turnuva afişi

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir playstation cafe için yapmış olduğum çalışma...

Turnuva Bitti Ben Paramı Alamadım :(

turnuvaoc5.jpg

Benzer konular

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
tamam ozaman bu cama küçük poster boyutlarında değilmi
çalışma güzel ama o sponsorların yerinde olsam itiraz ederdi m öncelikle kırtasiye ölçü sormamın neden boyutu küçük ise ordaki siyah karaltı playstation
2 mi yoksa siyah zeminmi görnemz diye sordum kırılmaca yok biilet satış çok aşağıda olmuş nerdeyse görülmeyecek şekilde ama basmışsın mazi olmuş yani ellerine sağlık

şun u ekliyecem o tabelayı yaptıran adam bunu tabik beğenir tabelayı senmi yaptım kardeşim

yoksa müşterimi istedi

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla yaaa bunlarıda yapan arkadaşlar var :D iğrenç öğğğ ama tasarimini sevim bi ton eksigi var ama yine sevdim sponsorlar olmamış dizlim bütüklük sonra kuralların yuvarlagı ve fiyat yazın hiç biri olmamış :D daha başarılı olabilirdi biraz hızlı yapılmış iş gibi geldi

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
walla yaaa bunlarıda yapan arkadaşlar var :D iğrenç öğğğ ama tasarimini sevim bi ton eksigi var ama yine sevdim sponsorlar olmamış dizlim bütüklük sonra kuralların yuvarlagı ve fiyat yazın hiç biri olmamış :D daha başarılı olabilirdi biraz hızlı yapılmış iş gibi geldi

Genç arkadaşlarım:
Yukarda gördüğünüz şey bir yemek değil, bir görsel tasarım, belki iş kurallara uygun değil, belkide kötü ama yorum yapmıyorum. Çalışmada ben hiçte iğrenç, öğğğ gibi bir şey göremedim, lütfen yorumlarımızda ve eleştirilerimizde bu tarz çirkin tepki vermeyelim, Görsel tasarım tamamen amatör bir hevesle başlayıp sonra gittikçe büyüyen bir alandır. Bu çalışmayı tasarlayan arkadaşımızın hevesini kırmayın lütfen.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
yorumları okudunmu hepsini iğrenş dediğimiz arkadaşın yaptığı tasarım değpil otassrmda görünen tabela kim yaptı dedik oda iyiki benimle lakası yok çok kötü dedi yorumunu okuyarak yap teşekkürler plsss

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
bence abartıyorsunuz arkadaşlar tasarım fena deil renklerde biraz sorun var o da giderilebilecek bi sorun sonuçta beğenmişler adamlar bastırmışlar önemli olan bu

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiçççç olmamış

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
koserim....
sunu kabul edelım olmamıs ne yazık kı.

tamam ıs yapıldı bıttı
ama
bu ıs bana gelse
ılk yapıcam sey PS ın onlu ucgen dıre kare menu tuslarını bu ılanda degerlendırıdım. madem kı bu bır oyun musaabaka afışı zemınde yada gorsel olarak o oyundan bı kıran kırana mucadele resmını kullana bılırdırn. bence nunları bı degerlendı goreceksın aynı tasarımı yaptıgında
sende aradakı daglar kadar farkı goreceksın.

unutma
cocuklar hatta tum dunya PS i kendı ozgun yazı stilinden ve o menuu tuslarından (daıre ucgen vs) biliyor... Ben Bile :p

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
koserim....
sunu kabul edelım olmamıs ne yazık kı.

tamam ıs yapıldı bıttı
ama
bu ıs bana gelse
ılk yapıcam sey PS ın onlu ucgen dıre kare menu tuslarını bu ılanda degerlendırıdım. madem kı bu bır oyun musaabaka afışı zemınde yada gorsel olarak o oyundan bı kıran kırana mucadele resmını kullana bılırdırn. bence nunları bı degerlendı goreceksın aynı tasarımı yaptıgında
sende aradakı daglar kadar farkı goreceksın.

unutma
cocuklar hatta tum dunya PS i kendı ozgun yazı stilinden ve o menuu tuslarından (daıre ucgen vs) biliyor... Ben Bile :p

evet bende bundan Bahsediyordum amaç hataları söğlemek değilmi burada basit bir yorum açıkcası itici geldi bana... tepkim onaydı eleştirilere gayet açık biriyim o knuda şüpheniz olmasın...

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ortada harika bir konu var ama hakkı verilememiş.Böyle bir konuda yüzlerce görsel bulunup işlenebilir.. Siyah bi zemine büyük bir winnng kupası çakıpaltına dogru tipografiyle bile daha çarpıcı bi tasarım olabilirdi.. Hayır winning uzmanlık alanım oldugundan böyle dertlendim :p