Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Plotter almayı düşünüyorum

_CaT_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bende bi roland var ama entegresi yanmış bunu tamir ettireceğim bi adres var mı bilen (izmir veya istanbul)
yada satılık bi Plotter uygun fiyatlı ikinci el
satan arkadaşların özeline mesaj atamıyorum sistem değişmiş. bence pek iyi olmamış.
cat_women_tr@hotmail.com
bilgi verirseniz sevinirim

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bende bi roland var ama entegresi yanmış bunu tamir ettireceğim bi adres var mı bilen (izmir veya istanbul)
yada satılık bi Plotter uygun fiyatlı ikinci el
satan arkadaşların özeline mesaj atamıyorum sistem değişmiş. bence pek iyi olmamış.
cat_women_tr@hotmail.com
bilgi verirseniz sevinirim

Plotterin modeli nedir.Yazarsanız yardımcı oluruz.

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım izmirdeysen hiç başka bi adresle uğraşma graficar abim bu işin duayeni bugün benim roland camm1 daki problemi kökten çözdük

_CaT_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istanbulda yaşıyorum ama izmirliyim devamlı gidip geliyorum. roland 950 eski model kartı yanmışş voltajdan çıkma kart bulmam lazım (bu işin duayeni)
graficar elinde varmıdır acaba? beni bilgilendirirsen sevinirim.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çıkma kart yok ama kartın entegreden yanıksa,entegreleri değiştirme imkanı var. Siz yinede Istanbulda Alfanorm'u arayın sorununuza kökten çözüm bulacaklardır.

_CaT_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evt entegreden yanık fakat model eski olduğu için bulunamazmış. bana öle söylendi roland npc 950 60 lık elinde olan birini tanıyorsan satın almak isterim -entegre- sonuçta benim bulma şansım zayıf