Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Plotter Kesici Kullanımı

fikiral

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhabalar. Konu forumda var mı bilmiyorum aradım bulamadım ama. Olympos plotterımız var. Ancak bu işlere yeni girdiğimiz için hangi basınç ve hangi hız ideal tam bilemiyoruz. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.... Şimdiden herkese teşekkürler... : )

Benzer konular

serhatgrafik77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dijitalbaskiizmir.org
olympos plotteri bende kullanıyorum.2 yıl oldu sorunsuz işlerimi yapıyor.hız ve basınç ayarını plotter kesici makinesi üzerinde yapıyorsun.plotter bıçağının ucu hafif dışarı çıkacak şekilde plottere takıyorsun,sonra plotter üzerinde off line tuşuna basıyorsun,tuşlar basınç ve hız ayarı tuşu konumuna geçiyor.basıncı 120 ile 220 arasında ayarlarsın.folyo kağıdının kalınlığına ve plotter bıçağının ucunu ne kadar çıkarttığına bağlı.ama tavsiyem,bıçağın ucunu aparatından hafif çıkar ve plotter makinesinde basıncı 180 yap ve plotter üzerinde test yazan tuşu tıkla.bir kare ve içinde üçgen keser.sonra,folyoyu ayıkla,deneyerek uygun basıncı ayarla.hızıda 300 yaparsan uygun olur.

asiruh28

🌱Yeni Üye🌱
Walla Bu olyympos makinadan bendede var makina şahane fiyatı çook çook iyi nerdeyse roland ayarında makina ben 8 metre kare dişi yazı kestirdim kesti.. Piyasada çook plotter makina var hepsinin beyni sınırlı amabu makinada beyin geniş uzun iş alabiliyo .. SADECE KÜÇÜK BİR SIKINTISI VAR 10 METRE İŞTE YARIM CM YAKIN kaydırıyo buda çok normal ..
Alan Arkadaşlara hayırlı olsun derim.. Plotterden anlayan arkadaş bunun nasıl makina olduğunu anlar..Almayı düşünen arkadaşlar referans olabilirim sizee..... Ayrıca Teknik Destek süper...