Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PLT export

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrator yada freehand den PLT çıkış yapmak mümkün mü?
Corel de çizim yapmak biraz zor oluyor. freehand den corel e .ai çıkış alıyorum ama lazer kesimde zıkıntı oluyor.
teşekürler.

Benzer konular

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
bildiğim kadarıyla yapamazsın... ama ai kaydedip sonra corelde açıp plt yapabilirsin ;)

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onu denedim. hatta ai yi illustrator 3 olarak çıkış aldım. yinede olmadı. aslında gözle görünüz bir sıkıntı yok. herşey normal. ama lazer öyle demiyor.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
heee... o zmn corel de ayrı çizgi olarak gözüküyordur... ya da üst üste binen çizgiler vardır. bir kontorol et derim. çizgiler birleşmezse kesmez :)

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) onuda denedim. birleştirmek çok güç. okadar parçalı ki, birleştirmek yerine corelde çizimi öğrenmek daha mantıklı. corel gelişmiş bir program ama çizim araçları bana göre freehand yada ai kadar esnek değil.
sanırım tek yol corelde çizmek

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
olsun sen yine çizme... mouse sag tıklayınca vektörü oluşturan bi yer var... ordan bir dene :D

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorun ,corel 9 la çalışıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilirmi ? ai import yetersiz kalıyor olabilir.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
evet kesinlikle... tüm söylediklerimi unut... sen onu corelde çiz çiz :D

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok yok ben onu ai de çizim corel 13 te deneyeyim. olmazsa adobe la görüşüp, cs5 te plt export yapıverin arkadaş bu kadar zormu bu derim :)

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
eger olmazsa bana gönder, ben hallederim :)

memetaltin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz önce küçük bir deneme yaptım. cs3 ten x3 e. çizgi kapalı olarak geliyor. bi sıkıntı görünmüyor. pazartesi işyerinde denerim artık. işterinde x3 ve 9 lisansı var. lpt ayarları 9 da yapılmış eskiden. hala böyle devam ediyor. bu yüzden lpt için 9 kullanıyorum.
yardımların için teşekürler.