Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

plt olarak kaydetmede problem var.Yardım

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Metal lazer baskı için;

Cdr programında plt olarak baskıya gönderirken, çalışmaya ek bir işlem yapılıyormu öğrenmem lazım.

Çalışmayı plt olarak kaydedip baskıya yolldım ama harflerin içi dolmuyo baskı yapamayız denildi, problem ne olabilir??

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
plt kesim için kullanılan bir format değilmi ?

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım; Metal lazer kesimde PLT olarak kaydettiğiniz dosya Lazerin kullandığı programda ne yaparsanız yapın içi boş olarak çıkar. Ama size kısa bir yol göstereyim.
Yazıyı convertleyin.
0,3mm aralıklarla yazının içi tamamen dolacak şekilde çizgilerle doldurun. tekrar plt olarak kaydederseniz yazınızın içi dolu olarak gidecektir. Ancak bu işlemi lazeri kullanan arkadaşta lazerin kullandığı programda yapabilir.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım; Metal lazer kesimde PLT olarak kaydettiğiniz dosya Lazerin kullandığı programda ne yaparsanız yapın içi boş olarak çıkar. Ama size kısa bir yol göstereyim.
Yazıyı convertleyin.
0,3mm aralıklarla yazının içi tamamen dolacak şekilde çizgilerle doldurun. tekrar plt olarak kaydederseniz yazınızın içi dolu olarak gidecektir. Ancak bu işlemi lazeri kullanan arkadaşta lazerin kullandığı programda yapabilir.

Acıklama için teşekkürler, benim öğrenmek istediğim çalışma convertlenip siyaha çeviriyoruz ve bu şekilde plt olarak kaydediyoruz değil mi? işlem bu?

plt kesim için kullanılan bir format değilmi ?
lazer baskı için kullanılıyor,bende yeni öğrendim:)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Büyük uğraşlarım sonunda problemim çözüldü.
Bu konuyu araştıranlar için bilgi vermem iyi olur sanırım..
Öncelikle çalışma siyah olmalı yoksa sıkıntı oluyor.
ikinciside konvertli olan çalışmayı shape tool ile seçip klavyede sayılar bölümündeki + tuşuna basarak noktaların artmasını sağlıyoruz buda kırık görüntüyü ortadan kaldırıyor. Çok abartmamakta fayda var.
Kolay gelsin..