Arkadaşlar Hortlattığım İçin Özür Dilerim Ama Aynı Hatayı Bende Almaktayım. Adobe PHotoshop CS5 Kullanıyorum. Ve Arkadaşa Acil Tasarım Gerek. Ne Yapmalıyım?
O da Birşeymi? Konuyu asıl ben Hortlatıyorum, biraz uzun olacak sanırım...
İşyerimde 4 tane pc var, 4 üne de kendim format attım...
4 üne de aynı PS4 ü kendim kurdum, hepsini aynı şekilde kurdum.
Şimdii...
2 gün önce müşterinin usb belleğinden ofis ve atölye pc lerine virüs bulaştı (2 PC)... Sürekli ve hızlı şekilde dos pencereleri açılıyordu. Her ikisinide avast ile temizledim. Atölye bilgisayarımda hiç sorun yok, bütün programlar saorunsuz çalışıyor...
Ofisteki PC'mde ps de çalıştığım resmi farklı kaydetten PNG olarak kaydetmek istediğimde listede PNG seçeneği görünmüyor. Ayrıca format seçeneklerinin sayısı herzamankinden az, yani sorun nedeniyle açılamayan başka formatlarda var...
Bu bilgisayarda açamadımğım herhangi bir png resmi atölye bilgisayarımda açabiliyorum...Sorun 2 gün önceki virüs olsaydı o pc dede açılmazdı.
Ps yi uninstaller ile kaldırıp yeniden kuruyorum yine olmuyor...
Kısacası anlatmaya çalıştığım şey şu: Bu sorun Ps nin kendisi dışındaki bir nedenden olabilir. Sorunu çözmek için çalışmalarımı derinleştirerek devam ettiriyorum, bir çözüm bulursam burada paylaşacağıma namusum ve şerefim üzerine yemmmiiinn ederim....Tamam biliyorum çok abarttım))) İyi Pazarlar Saygıdeğer üstadlarım....