Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pny quadro 2000 *şok fiyat* 6 ay daha garantili - İstanbul

lthec

🌱Yeni Üye🌱
Pny quadro 2000 *şok fiyat* 6 ay daha garantili

Marka / Model: PNY QUADRO

Fiyat: 520 TL

Teslimat: Kargo Dahil

Fotoğraflar:

pny-quadro-2000-sok-fiyat-6-ay-daha-garantili-100706348

Ürün ile ilgili açıklama: Ağustos ayına kadar garantisi devam ediyor.

Her sene 2-3 adet quadro kart satıyorum. hepsi bir fabrikaya yaptığım güncelleme sonrası iade aldığım kartlar. zaten size bu kartı 4000 kutusunda teslim edicem :)
kartların takılı olduğu kasalar thermaltake veya cooler master ve filtreli, kullanıldığı ortamlar ise klimalı tertemiz tasarım odaları. o yüzden kart yenisinden farksız. bu nedenle kart temiz değil tertemiz. temizlemediğime yemin edebilirim. sadece hafif bir toz vardı ve üfledim :)
bu kartlar düşük voltajla çalışır ve ısınmazlar o yüzden bozulma ihtimalleride çok düşük zaten. şu ana kadar 12 tane kadar satmışımdır. ilk olarak sıfır müşterime daha sonra ise ikinci el olarak sattım ve hiçbiri garanti kapsamında dahi bozulmadı.

sıfırını 1150 ile 1500 tl civarına bulabilirsiniz. 8 ay daha garantisi olan bir kart için bulunmaz bir fiyattır.

bu fiyata daha sonra ben dahi bulamam.

2 tane daha sistem teklifi verdim eğer olursa 2 tane daha 2000 alma ihtimalim var. eğer olursa buradan onlarıda satışa koyarım.

1 sene kadar sonra ise 4000 leri değiştirmeye başlarım. beni takip etmeye devam edin :)

E-posta: onursal.karabacak@gmail.com

Telefon: 0212 288 91 94

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.