Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Poster Baskı...

Amasyalı_05

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar kendime bi poster hazırladım odamın duvarı için bunun çıktısını alıcam maliyeti düşük ve renk kalitesinin iyi derecede olmasını istiyorum ne tür bi kağıda çıktı aldırmam gerekir. posteri cmyk formatında yaptım ve tiff olarak götürücem bi problem çıkarmı??? Şimdiden yardımlar için tşkler...

eee beni bilgilendirebilecek biri yok mu??? :S

?????????:emo1::eek:ops1:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
iç mekanda kullanacağın için kalite konusunda ödün vermemelisin.. bence en uygun dijital ile basmak.. 130 grm kuşe kağıda xerox makina ile dijital basabilirsin ortalama çok pahalı değil ortalama 20 TL. civarı..

Yada solvent bazlı iç mekan baskı makinalarını kullanabilirsin ancak kuşe kağıt değil folyo kullanmak zorunda kalabilirsin, burada ebat önemli..

Amasyalı_05

🌱Yeni Üye🌱
60x40 ebatlarında olucak, 130gr kuşe kağıda maliyeti ne olur? kazık yemek istemiyrum da normal fiyatını öğrenmek için??:rofl:

bravadas

🌱Yeni Üye🌱
500 taneye kadar ofset baskısı 340 TL.+ kdv olur.. :(

bay-jjj

🌱Yeni Üye🌱
bi reklamcıya git
digital baskı makinasından cıktı alacaksın ;) duvara yapıştırıcaksan sticker üzerine baskı yaptırıcaksın ama zamanla çıkar die düşünüorum duvarda tutunamaz
parlak kuş kağıdaalırsan resmin parlak ve canlı grunur ;) çözünürlülüğünü umarım yuksek tutmuşsundur ve 64*90 dediğin işi sıfırdan 64*90 çalışmışsındır umarım ufk çalıştıysan bu ebada gelince resmin bozulur o açıdan dedim. çok fala maliyeti olmaz en fazla 15-20 tl

akgun1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xerox ve hp iç mekan baskı makinasında bastırırsan üzerineufak bir su damlası tükürük damlasında boya akar ama canonun pigment mürekkep kullanan makinalarda basarsan daha uzun ömürlü olur maliyetleri öğle cok değil metrekaresi 15-25 tl arasında değişir