Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Poster baskilari

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar iç ve dış mekan A1 ve A0 ebadında poster işlerim oluyor ve artıyor ihtiyacı karşılamak için yeni makina almayı düşünüyorum önemli olan yüksek görüntü kalitesini ekonomik olarakda basabilmek ,değerli önerilerinizi bekliyorum,
halen canon ipf700 kullanıyorum

Benzer konular

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
yüksek kalite için canonla dewam etmeni öneririm yeni 12 renkli ipf8000 - 9000 serisi olabilir ayrıca epsonada bakmanı tawsiye ederim süper baskıları warr

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yüksek kalite için canonla dewam etmeni öneririm yeni 12 renkli ipf8000 - 9000 serisi olabilir ayrıca epsonada bakmanı tawsiye ederim süper baskıları warr

bakmasına bakıyorum ama.....
500-1000 adet arası baskı işi aldığımda bu bahsedilen makinalar bana fiyat maliyet olarak yeterli rekabet imkanını sağlarmı?

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
iç mekan baskı makineleri içerisinde en uygun maliyet sanırım hp lerde bu tarz baskılar için en uygun maliyet ecosolvent boya kullanan dış mekan makinelerde (roland - mimaki...vs) ancak iç mekana göre baskı kalitesi düşüyorrr

ayrıca yüksek adetli işlerde ofset baskı yaptırmanı tawsiye ederimm

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canon'un "S" serisi yazıcılarında ekonomi modu ile daha düşük maliyetli baskı yapabilirsiniz.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İç mekan baskı için HP Designjet 5500 öneririm m2 baskı maliyeti 2$ civarındadır. Problemsiz, kalitesini kanıtlamış bir makine..

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belkide halen canon kullandigimdan yeni makinayida gene canon 9000s serisi almaya karar verdim ,onumuzdeki hafta aksilik olmazsa alrim kullanarak goruslerimi yazarim buradan

ossgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freelinereklam.com
Maxima II Al derim herşeyi sorunsuz ve yüksek fotoğraf kalitesinde basarsın.

KONICA MINOLTA 512nozzle Kafa kullanıyor.

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maxima II Al derim herşeyi sorunsuz ve yüksek fotoğraf kalitesinde basarsın.

KONICA MINOLTA 512nozzle Kafa kullanıyor.

maxima demişsin ama makine dışmekan tamam eyvallah baskısı güzel baskısına diyeceğim bişey yok ama onunda iç mekana göre eksileri olduğu için vee arkadaşın iç mekan aradığı için önermem ama dış mekan alacam derse de diğer makinalarla eksi ve artılarını solerim arkadaşların da dediği gibi eğer maliyeti düşürmek istersen ecosolvent bazlı makina almalısın kalite de bi miktar düşecektir..

tntrus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanın geçerliliği bitmiştir.