Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Profesyonel Afiş Koleksiyonumdan.. 9.Çalışma

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afişte bence öncelik renk tonu degil arka plan degil şaşalı renkler ve gölge desenler degil ANA FİKİR ÖNEMLİDİR...

Roocaster

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bunlar bu adamın değil hiç mi taramadınız interneti çalışmadaki retinalsin yazısının ne kadar adi ve basit kaldığını çalışmanın diğer kısımlarına bakınca fark etmiyor musunuz. eğer gerçekten bunları fark etmiyorsanız grafikerim demeyin. grafikerlik photoshopu açma kapamadan ibaret değildir. gözle alakalıdır. her mesleğin bir özelliği vardır ve grafikerlikte de gööözz önemlidir. kardeşim sen de milleti iyi kandırmıssın sana gerçekten kızmıyorum sadece hayran kaldım

gereksiz yere çamur atma arkadaşım posterleri yapan retinalsin'dir.
buradan bakabilirsin

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalar sana ait değilki ? nereden senin portfolyon oluyor anlayabilmiş değilim. yazık!

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
gereksiz yere çamur atma arkadaşım posterleri yapan retinalsin'dir.
buradan bakabilirsin

https://graphicriver.net/user/sevenstyles/portfolio

o zaman bu kullanıcı kim?
işler aynısı değil ama, o kadar benzeri ki tarifi mümkün değil...

Aslında benim merak ettiğim konu şu; Serhat Bey' in tasarıları blog sitelerinde ücretsiz dağıtılıyor. Normalde Royalty Free olması gereken bu işler için o ilgili sitelere nasıl bir yasal işlem/yaptırım uygulanabilir.
Teşekkür ederim.

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar sana ait değilki ? nereden senin portfolyon oluyor anlayabilmiş değilim. yazık!

Arkadaşlar bu afişler Retinalsin'e aittir hi. kimse kimseye çamur atmasın buyrun sadece başka sitelerde değil DOWNEXTRADADA bunun kanıtı vardır buyrun buda linkihttps://www.downextra.com/graphic/photoshop/717042-party-night-flyer.html

Adam emek vermiş bu seviyeye gelmiş boşuna adama pislik atma çabasında bulunmayın Arkadaşım sende kendini savun insanların çalışmalarına çamur atmasına izin verme.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar bu afişler Retinalsin'e aittir hi. kimse kimseye çamur atmasın buyrun sadece başka sitelerde değil DOWNEXTRADADA bunun kanıtı vardır buyrun buda linkihttps://www.downextra.com/graphic/photoshop/717042-party-night-flyer.html

Adam emek vermiş bu seviyeye gelmiş boşuna adama pislik atma çabasında bulunmayın Arkadaşım sende kendini savun insanların çalışmalarına çamur atmasına izin verme.

Eğer bu çalışma bir kişiye çalışılmış ve sözleşmeyle ücreti alınmış bir çalışmaysa zaten sen bunu paylaşamassın. Bu tarz afiş çalışmalarını paylaşması bile bir soru işareti yaratmakta. Eğer bu kadar başarılı çalışmaları var ise yaptığı işlerden örnekler koyar onlara yorum yaparız. Paylaşım sitelerindeki çalışmayı koyduğunda soru işareti olması çok normal.

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet başarılı bir çalışma.Tebrikler...

retinalsin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok gereksiz, saygısızca yapılan yorumlardan dolayı (hiçbir yorum yapmadığım halde) Yaklaşık 1 senedir Grafikerler.net adresine girişim yasaktı. Bundan dolayı bu yorumlara cevap veremedim.. Bu çalışmalar bana aittir, hırsızlık-çalıntı v.s v.s ithamlarda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu şekilde desteğiniz bizleri çok bahtiyar etti. Selametle.

SuskuN06

🌱Yeni Üye🌱
bunu bunuuu benim 5 yasındaki oğlumda yapar hazır psd yi al ik yazı ekle alsana pro afişlerim :D:D yazıklar olsun

ertancn

🌱Yeni Üye🌱
Retinalsin in Graphicriver sitesindeki çalışmalara girdiğinizde tüm çalışmaları kendisinin yaptığını göreceksiniz...Bu tasarımları esinlenerek yapmış olabilir ama emin olun milyarlarca dolar cirosu olan bir şirket olan "ENVATO" , Graphicriver sitesine çalıntı çalışmalar koymaz...Öyle bir durum farkedildiğinde üyenin hesapları tamamıyla silinir ve tekrar üye olmaması sağlanır...

Toggy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok gereksiz, saygısızca yapılan yorumlardan dolayı (hiçbir yorum yapmadığım halde) Yaklaşık 1 senedir Grafikerler.net adresine girişim yasaktı. Bundan dolayı bu yorumlara cevap veremedim.. Bu çalışmalar bana aittir, hırsızlık-çalıntı v.s v.s ithamlarda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu şekilde desteğiniz bizleri çok bahtiyar etti. Selametle.

serhat seni bilen biliyor.. boşver yeni yetmelerin dediklerini, net alemi ve profesyonellikten anlamayanların dediklerini takıcak değilsindir. çıkardığın işleri takip ediyorum envatoda da gurur kaynağımızsın. hayırlı bol kazançlar...

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi birbirinden güzel bunlardan esinlenebilirim :)