Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Profesyonel grafik ve web tasarımcı arıyorum

55ugur

🌱Yeni Üye🌱
Evden calisabilecek
Profesyonel grafik ve web tasarımcı arıyorum.
Sabit Maas

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
İyi günler hem web tasarım hemde bilgisayar teknik servis bilgim var Avcılar'da oturuyorum, www.dnareklam.net ve Birservis Laptop-Notebook teknik Servisi ve tamiri 0-216 4692980 firmalarının kendi sitesi dahil web işlerini ve bilgisayar teknik servis işlerini yapmaktayım

Tasarımlarımda kodlama olarak asp, css, html kullanıyorum, yaptığım siteler komple admin panellidir ve isteğe göre seo uygulanmıştır

örnek admin panel https://www.dnareklam.net/manmobilya/admin/
kullanıcı adı ve şifresi : admin

Program olarak adobe dreamweaver, adobe flash, adobe photoshop, ulead photoimpact, sothink programları, swishmax, dhtml menü....

Veritabanı olarak access veritabanı

Göze hoş gelmesi bakımından yaptığım sitelerde jquery, javascript, prototype eklentilerini kullanıyorum

Son projelerim

...::: Fersan Fermuar :::...
...::: EDA AKSESUAR :::...

Diğer Referanslarıma ...::: KELEBEK web tasarım & grafik & dijital reklam hizmetleri :::... +90 (544) 365 09 43 adresinden bakabilirsiniz

Firmanız hakkında yararlı olabileceğimi düşünüyorsanız olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim...iyi günler iyi çalışmalar

Selçuk AKKAYA
05443650943
info@kelebektasarim.net
...::: KELEBEK web tasarım & grafik & dijital reklam hizmetleri :::... +90 (544) 365 09 43

meistro

🌱Yeni Üye🌱
başvuru

merhabalar,

profesyonel anlamda web tasarımı ile uğraşmaktayım. aynı zamanda bir kamu kurumunda basın müşavirliğinde çalışmaktyım. web ve masaüstü yayıncılık konularında yardımcı olabilirim.

msn adresim: celikahmet87[@]hotmail.com

alpha_319

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
aklımdakini ekranıma rahatça dökebildiğimi düşünüyorum.
full flash site, banner, foto galeri, her türlü flash içerik ve grafik tasarım ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğim kanaatindeyim.
çabuk öğrenirim, işimi zamanında teslim etmeye çok dikkat ederim ve işimi severek yapıyorum.

dilerseniz referanslarımı gönderirim.

Yasin YILMAZ
leadinqcitizen@hotmail.com

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
CodeKing | Web Tasarım Kralı

0541 269 0 109
halilyayici@hotmail.com.tr

genellikle script üzerine çalışmaktayım.
Temalar ve kodlamalar sıfırdan tamamen şahsıma aittir.

En Son Projem : Apartmatik

Admin Giriş : admin,1234
Yönetici Giriş : denemee,denemee,
Kiracı Giriş : kiracı,12345