Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Profesyonel Wallpaper Çalışmalarım

volkanbektas

🌱Yeni Üye🌱
Allah aşkına. kopyala yapıştır olayı profesyönellik değildir arkadaşlarıma katılıyorum. bence kendiniz birşeyler çizinde. aynen 20 dk çizebiliyormusunuz görelim.
lütfen yani
emeğinede sağlık değil çünki ben burda bi emek göremiyorum.
KORSANA HAYIR

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yaptıklarından ben pek bir profesyonellik göremedim. manipülasyon üzerine çalışmışsın. biraz daha geliştirmelisin.
"Kopyala yapıştır yapmak, hazır vektör kullanmak profesyonellik mi?" diyen arkadaşlar var. Evet kullanmasını bilen için profesyonelliktir. Bunun için bir akım var. bir dal var. adı da foto manipülasyondur. bu bir korsanlık değildir, bu bir çalıntı değildir. Olan şeyleri birleştirip bir araya sokmaktır. bir anlam, güzellik, zevk oluşturmaktır.
Şurası var ki manipülasyon da kullanılan çalışmalar kendine ait değilse bu benim deyemezsin. sadece "bunları bir araya ben getirdim, onlarda gözükmeyenleri ortaya ben çıkardım" diyebilirsin.
bu 20 dk olayı çok saçmalanmış. Bu vektörleri çizmek 20 dk da çizilir 25 dk da. bakarak yapıyorsan 5 dk da. resimlerde görülen çizgilerde 10 dk lık iştir. bunun için dünyanın en iyisi olmaya gerek yok. çizmek kolaydır. önemli olan onu düşünmektir. zaman alanda budur.