Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar önce selamüaleyküm sonra sizden talep ettiğim program xilisoft video converter programı eğer elinizde varsa türkçe yamada olsun yoksa da problem değil şimdiden teşekkürler
Arkadaşlarımızın çoğunun işine yarayacak bir program isteğim olacak, Bu tür bir programa sahip olan arkadaşlarımdan "Müşteri Takip Programı " rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
bana kullanışlı video resim düzenleme programı lazım istediğim en büyük özellikse resim sağ tarafta yazıdan bağımsız değişirken yazı soldan yukarı doğru aksın istiyorum piyasadaki programlarla yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
Binbir zahmetle indirdiğim Adobe CS3 dosyasında maalesef Autorun.inf ve setup.exe uygulamaları çıkmadı bu nedenle CS3'ü kuramıyorum. Elinde Adobe CS3 Master Collection olan varsa ve bana Autorun.inf ve setup.exe uygulamalrını gönderebilirse çok sevineceğim. E posta adresim ********. Şimdiden teşekkür ederim.
Binbir zahmetle indirdiğim Adobe CS3 dosyasında maalesef Autorun.inf ve setup.exe uygulamaları çıkmadı bu nedenle CS3'ü kuramıyorum. Elinde Adobe CS3 Master Collection olan varsa ve bana Autorun.inf ve setup.exe uygulamalrını gönderebilirse çok sevineceğim. E posta adresim . Şimdiden teşekkür ederim.