Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Proje sergisi için hazırladığım afiş

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı çalışma arkadaşım başarının devamını dilerim emegine saglık..

hayko14

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmalarınızı pc denmi yapıosunuz yoksa çiziomusunuz ???

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık

spyhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.weblordu.com
Sayın selmanist

Yorum yapmak bana düşmez. Tasarımınız çok güzel olmuş anlatabilecek her şeyi anlatmışsınız ama bir kaç çizgi eksik kalmış o çizgilerde; Tire (-) Afişde sanki Fen Teknoloji Toplumu Proje Sergisi anlamını taşıyor yazılar üç kelimeyi tire çizgisiyle ayırırsanız sanırım daha iyi olur "Fen - Teknoloji - Toplum Proje Sergisi" gibi

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başarılı çalışma arkadaşım başarının devamını dilerim emegine saglık..

Güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.

bence hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :smile:

bu çalışmalarınızı pc denmi yapıosunuz yoksa çiziomusunuz ???

Çalışmayı PC'de Corel Draw X3 programıyla yaptım. Böyle bi çalışmayı elde çizerek yapabilsem ayaklarım yere basmazdı heralde mutluluktan :smile: :angel:

Sayın selmanist

Yorum yapmak bana düşmez. Tasarımınız çok güzel olmuş anlatabilecek her şeyi anlatmışsınız ama bir kaç çizgi eksik kalmış o çizgilerde; Tire (-) Afişde sanki Fen Teknoloji Toplumu Proje Sergisi anlamını taşıyor yazılar üç kelimeyi tire çizgisiyle ayırırsanız sanırım daha iyi olur "Fen - Teknoloji - Toplum Proje Sergisi" gibi

Estağfurullah. Bu sitedeki her arkadaşımın olduğu gibi sizin de yorumlarınız benim için değerlidir. Ayrıca "tire" konusunda haklısınız. Aslında "Fen Teknoloji Toplumu" da eğitimciler olarak bizim üzerinde durduğumuz konulardan biri. Yani amaç zaten Fen, Teknoloji ve Toplum kavramlarının kaynaştırılması ve bütünleştirilmesi. Teşekkür ederim. :smile:

Son düzenleme:

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı karakteri olmamış zemin rengini açık tonlarında yapabilirdiniz.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakteri olmamış zemin rengini açık tonlarında yapabilirdiniz.

Öncelikle yorumun için teşekkürler seevgi. Yazı karakterinde farklı alternatifler denediğimden emin olabilirsin. Vakit buldukça da daha güzel fontlar araştırıyorum. "Zemin rengini açık tonlarında yapabilirdin" derken zemindeki renkli kuşağı mı kastettin yoksa siyah zemin ve gri tonlamaları mı kastettin? Onu da belirtirsen çok sevinirim. :smile:

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar. Önerileriniz eşliğinde ve bikaç zorunlu değişiklikle afişin son hali :smile: Baskısı dün yapıldı.

afrgb.jpg

Hepinize teşekkürler :smile:

FURKANN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pinkbeear.com
bana kalırsa fena olmamış ama biraz daha üzerinde ugraşılırsa daha iyiside ortaya çıkabilir..

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel bencede ama acizane önerim üni. sloganı tam okunmuyor gibi bence onu biraz daha ışığını azalt. Yazısı okunur olsa yeter bence...

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz karışık olmamışmı?

Öncelikle yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Karışık olma durumuyla ilgili açıklamayı önceki sayfalarda yapmıştım.

bana kalırsa fena olmamış ama biraz daha üzerinde ugraşılırsa daha iyiside ortaya çıkabilir..

Son derece mükemmellll ;)

Tebrik Edeirm... ;)

Çok güzel bencede ama acizane önerim üni. sloganı tam okunmuyor gibi bence onu biraz daha ışığını azalt. Yazısı okunur olsa yeter bence...

Sizlere de yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. :)