Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Projem için Logo Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Sevgili Grafikerler;

Şuan da BilgeAdam Web ve Grafik Tasarım bölümünde eğitim görmekteyim. Adobe İllustratör programının eğitimi bitti ve bu konuda bize bir marka belirlendi. O marka ile ilgili bir KURUMSAL KİMLİK çalışması yapmamız istendi. Çalışma, Pazartesi günü gidecek ancak ben bir türlü nasıl bir logo çizeceğime karar veremedim.

Bu nedenle siz değerli üyelerimizin önerilerini almak istiyorum. Pazartesi götüremezsem muhtemelen geçemeyeceğiim. Çuvalla para verdim ama adam akıllı yaratıcılık sağlayamayarak güzel bir logo çizemedim. Sizin önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

ÖDEV İÇİN VERİLEN MARKA: Diagonal Bilgisayar

Şimdiden Teşekkür Ediyorum... Ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam ÖZÜR DİLİYORUM

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel logolar ancak benim çizebileceğim düzeyde değil açıkcası :)

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence siz elinizden geleni yapın hoşunza gitsin yada gitmesin buraya yükleyin
bizde sizin çizdiğiniz üzerinden yorum ve tavsiyelerle sizi yönlendirelim
bu şekilde hem logo sizin olur bizimde ufak bir yardımımız dokunur

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar Sevgili Grafikerler;

Şuan da BilgeAdam Web ve Grafik Tasarım bölümünde eğitim görmekteyim. Adobe İllustratör programının eğitimi bitti ve bu konuda bize bir marka belirlendi. O marka ile ilgili bir KURUMSAL KİMLİK çalışması yapmamız istendi. Çalışma, Pazartesi günü gidecek ancak ben bir türlü nasıl bir logo çizeceğime karar veremedim.

Bu nedenle siz değerli üyelerimizin önerilerini almak istiyorum. Pazartesi götüremezsem muhtemelen geçemeyeceğiim. Çuvalla para verdim ama adam akıllı yaratıcılık sağlayamayarak güzel bir logo çizemedim. Sizin önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

ÖDEV İÇİN VERİLEN MARKA: Diagonal Bilgisayar

Şimdiden Teşekkür Ediyorum... Ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam ÖZÜR DİLİYORUM

Nasıl bir mantık bu ?
Çuvalla para vermişsiniz evet o paralar işi başkasına yatırdığınızdada boşa gidecek yani siz hiçbir şey ögrenememiş olacaksınız ...
Öğrendiğiniz bilgilerin işe yaraması için oturun kendiniz çizin ve ilk çalışmalarınız kötüde olsa size birşey takacaktır.
Ama işi başkasına yaptırmak sizi iş yapabilecek biri degilde iş veren biri yapar .
Çok merak ediyorum ileridede size gelen işleri başkalarınamı yaptırıcaksınız ?
Bu işi ögrenmek için ödediğiniz çuvalla paraları nasıl geri kazanmak istiyorsunuz ?

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Saatlerdir uğraşıyorum. Birşey çıkardım ama amatörce oldu.. Çizim yapıyorum ama yaratıcılık sorunum var. Sanırım anlatabildim. Malesef orada yaratıcılık eğitimi vermiyorlar. Bunlar, zamanla olacak şeyler. Daha bu işlerde uzman olmadığımdan dolayısı ile çok profesyonel tasarımlar .ıkaramıyorum. Sadece fikir istedim. Ve inanın bana, kurumsal kimlik çizimi ile ilgili birşey görmedim

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Saatlerdir uğraşıyorum. Birşey çıkardım ama amatörce oldu.. Çizim yapıyorum ama yaratıcılık sorunum var. Sanırım anlatabildim. Malesef orada yaratıcılık eğitimi vermiyorlar. Bunlar, zamanla olacak şeyler. Daha bu işlerde uzman olmadığımdan dolayısı ile çok profesyonel tasarımlar .ıkaramıyorum. Sadece fikir istedim. Ve inanın bana, kurumsal kimlik çizimi ile ilgili birşey görmedim

Yaratıcılığın zaman kavramıyla bir ilgisi yoktur...
Ögrendiğiniz programlar sadece bir araçtır.
sizin yapmanız gereken çok fazla çalışma incelemek.
Yapılmış olan çalışmaları incelerken ufkunuz genişler ve bu işin nasıl yapıldığını hakkında fikir sahibi olursunuz.
Yaratıcılık ise insanın yaşamıyla alakalı bir durumdur...
Nekadar geniş yaşarsanız o kadarda yaratıcı olma imkanınız vardır.
Ama bu söylediklerim geniş kavramlar sizin şuan yapabileceginiz şey önünüze bir kağıt alıp yapacagınız calışma hakkında aklınıza gelen herşeyi yazmak ve içinden en iyi fikirleri seçip eskiz şeklinde bunları çizmek...
son aşama olarakta bunu programda sunum haline getirmek...
yapmış oldugunuz çalışmaları burayada eklerseniz size yardımcı oluruz ve bu işlemleri sürekli yaptığınızda inanın çuvalla ödediğiniz paralar boşa gitmez....

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında logo tasarımını birine yaptırma şansım olsa, çok iyi olacak açıkcası. Tamamen illustratör çizimi olarak

Sanırım burda amacınız belli logoyu birine yaptırtmak.

Nasıl bir mantık bu ?
Çuvalla para vermişsiniz evet o paralar işi başkasına yatırdığınızdada boşa gidecek yani siz hiçbir şey ögrenememiş olacaksınız ...
Öğrendiğiniz bilgilerin işe yaraması için oturun kendiniz çizin ve ilk çalışmalarınız kötüde olsa size birşey takacaktır.
Ama işi başkasına yaptırmak sizi iş yapabilecek biri degilde iş veren biri yapar .
Çok merak ediyorum ileridede size gelen işleri başkalarınamı yaptırıcaksınız ?
Bu işi ögrenmek için ödediğiniz çuvalla paraları nasıl geri kazanmak istiyorsunuz ?
Kesinlikle katılıyorum.

Yaratıcılığın zaman kavramıyla bir ilgisi yoktur...
Ögrendiğiniz programlar sadece bir araçtır.
sizin yapmanız gereken çok fazla çalışma incelemek.
Yapılmış olan çalışmaları incelerken ufkunuz genişler ve bu işin nasıl yapıldığını hakkında fikir sahibi olursunuz.
Yaratıcılık ise insanın yaşamıyla alakalı bir durumdur...
Nekadar geniş yaşarsanız o kadarda yaratıcı olma imkanınız vardır.
Ama bu söylediklerim geniş kavramlar sizin şuan yapabileceginiz şey önünüze bir kağıt alıp yapacagınız calışma hakkında aklınıza gelen herşeyi yazmak ve içinden en iyi fikirleri seçip eskiz şeklinde bunları çizmek...
son aşama olarakta bunu programda sunum haline getirmek...
yapmış oldugunuz çalışmaları burayada eklerseniz size yardımcı oluruz ve bu işlemleri sürekli yaptığınızda inanın çuvalla ödediğiniz paralar boşa gitmez....

Sonuç olarak; Hayal kurmak bilgiden önemlidir, bilgi sınırlıdır ancak hayal kurmak tüm dünyayı kapsar.

Seo Master

🌱Yeni Üye🌱
Zorda olsa ve amatörce olsa da yorumlarınıza yaptıüım kurujmsal kimliği sunmak istiyorum. İlk defa yaptım ve umuyorum ki daha da geliştireceğim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Özellikle de renk önerilerinizi yarın sabaha kadar dikkate alacağım...

...............................

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Baştan itibaren okudum kendi emeğiniz herşeyden üstündür bunu belirteyim.

Ama Örnek görünmüyor ya da ben mi göremiyorum bilmiyorum.
Bir de Flood yapmışsınız.

Yeniden yüklerseniz.
Çok bir bilgim yok bu konuda ama gene de farklı bir bakış olarak fikrimi söyleyebilirim.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Zorda olsa ve amatörce olsa da yorumlarınıza yaptıüım kurujmsal kimliği sunmak istiyorum. İlk defa yaptım ve umuyorum ki daha da geliştireceğim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Özellikle de renk önerilerinizi yarın sabaha kadar dikkate alacağım...

...............................
İletişim bilgilerini silerek çalışmanızı yeniden ekleyebilirsiniz.

Chik0

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşım bnde tam olarak bir grafiker deglm ama sana su kadarnı söylm tasarım yapmak istiosan sadece bilgisaya oturup farklı logolarla kafanın canlancagını zannediorsan yanılıyorsun..Yapman gereken şey Bence al eline bi kağıt kalem çizmeye başla ;);)

ssttrr

🌱Yeni Üye🌱
marka üzerinden bir kağıda kara kalem çalışması ile denemeler yap eminim faysası olur bir fikir üretirsin ;)