Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

promosyon firması için freelance fotoshop tasarımcı arıyorum

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Bu insanlar hakkında artık iyi niyetli düşünemiyorum, 3 kuruş para için mesleğimizi yerle bir eden diğer tasarım gurusu arkadaşlar içinde öyle.Adam dalga geçer gibi bir ilan açmış birde siz üstüne şukadar verirsen yaparım diyorsunuz evet anlayabiliyorum belki zor durumdasınız ama o kazancın size bir yararı olmadığı gibi diğer meslektaşlarınızıda zor duruma düşürüyorsunuz çıtayı yükseltmek yerine çıtayı iyice zemine çekiyorsunuz.Lütfen daha dikkatli olalım iş verenler kendi fikirlerini ürünlerinin promosyonunu yada bir markanın yaratımını bizlere borçlu en azından bu yolda bir basamakta biziz ben çok fazla bildiğimden değil ama meslek onuru için söylüyorum her topicte komik komik rakamların altında çıkan tartışmalara rahmen bir çok arkadaş ben şukadar yaparım diyor lütfen kendimiz için dikkatli olalım.

Kusura bakmayın uzun oldu ama düşündüklerimi kimseyi kırmadan dile getirmeye çalıştım.
Herkese iyi çalışmalar.

legolas02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yuh artık kusura bakmayın ama emeğe kimsenin saygısı kalmamış gelsin ben yaparım üstende para vereyim istermisin!!!!

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir de bunların tipik özelliği yazılan onca şeye cevap yazacak medeni cesaretlerinin olmayışıdır. Bakınız herkes neler yazmış ama ilan sahibinden tık yok. Yani gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor...

ethemp

🌱Yeni Üye🌱
0,2 x 60 iş mmm bence yazması iyi olmuş
allah korusun telefon etseydik cebimizden fatura ücreti daha fazla cıkardı

ve ilgilenen arkadaşlar "yapmayın, bu kadar da olmaz" bir gün garsonluk yapsanız bu iş için harcayacağınız emekten getirisi daha iyi olur. daha az yorulursunuz

Son düzenleme:

seckin_ye

🌱Yeni Üye🌱
ya meslegi ayakların altına almayalım akrdaşlar 0.20 tl yada 1 tl parca başı işmi yapılır ya

emayna

🌱Yeni Üye🌱
şaka şaka ( yoksa gerçekmi)

Boşboğazı cehenneme atmışlar, ‘odun yaş’ diye bağırmış.

İŞTE BU KADAR

YETER ARKADAŞLAR BU KADAR DA OLMAZ ARTIK.

SİZLER YÜZÜNDEN İŞİMİZİ YAPAMAZ HALE GELECEĞİZ

NEYSEKİ HALA KALİFİYE ELEMAN İHTİYACI VARDA EKMEK YİYORUZ.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende diyorumki 7 yıllık grafikerim 8 farklı yazılımı profesyonel düzeyde kullanabiliyorum ve neden hala işsizim...nedeni buymuş...
(yok arkadaş bu ülkede ne bu iş yürür nede bu iş sanatsal açıdan yapılır.öyle "daha 5 yıla 10 yıla ihitiyaç var bu ülkede bu iş için..." lafları palavra bu ülkede 100 yıl sonrada bu iş ayaklar altında olacak bu sanatta öyle...Ben dijital sanat diye sergi açsam demekki adam gelip haa fotoşop sergisiymiş bu diyecek...yazık vallahi billahi yazık..)

cenkkaratekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bazı kişilerin işlerini yaptırmak için öngördüğü şartlar ve ücretleri görünce çok şaşırıyorum. Arkadaşlar lütfen mesleğimizi ayaklara düşürmeyin. Unutmayın bizler estetik anlayışı ve belli kültürü olan değerli insanlarız.

cause_turk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik tasarım işleri gerçekten de çok basitleşmiş.Sizler ile paylaşmak istiyorum geçenler de başıma gelen bir olayı..

Bir arkadaş telefon ile bizlere ulaşarak,websitesi yaptırmak istediğini,web site içeriğinin nasıl olacağı hakkında bir takım bilgiler verdi.Sonrasında böyle bir websitesinin ne kadara mal olacağını sordu ve fiyat teklifi istedi.Biz de normal bir web sitesine verilen fiyatı arkadaşımıza sunduk.Ancak bize fiyat ile ilgili geri bildirimde bulunduğunda..XML tabanlı bir site meğer 50 TL - 70 TL arası bir fiyata yapılıyormuş bunu öğrenmiş olduk :) sizler çok yüksek fiyat sundunuz ben diğer görüştüğüm arkadaşlar ile anlaşacağım diyerek telefonu kapattı.10 tl ile 50 tl arası logo yapan kişiler dahi mevcutmuş bunları da zaman içerisinde görmüş olduk.İşte dediğimiz gibi burası TÜRKİYE..herşey ile karşılaşabilirsiniz..Bu duruma gülmeli mi ağlamalı mı sizler karar verin..Bunun gibi birçok örnek çoğumuzun başına gelmiştir eminim.

"ÖzLeM"

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylenecek söz bulmak zor ne diyecegimi bilemedim :S