Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar mesela bir bayan resmi var ve saçları dağınıt ben corelde kesim yapıyorum ama saç aralarından zemin rengi kalıyor benim istediğim saç aralarındanda benim koyduğum zemin görünmeli yardımlarınızı bekliyorum...
photoshopta color range ile renkleri seç aynı olan renk seçildiği için saç arlarını da seçebilirsin ondan sonra seçili alanı sil ve istediğin arka plan rengini yerleştirebilirsin corele gerek yok
photoshopta color range ile renkleri seç aynı olan renk seçildiği için saç arlarını da seçebilirsin ondan sonra seçili alanı sil ve istediğin arka plan rengini yerleştirebilirsin corele gerek yok
merhaba arkadasım color rance demişsiniz acemelıgım var ksuuruma bakmayınız belkıde saçma bır soru olacak ama bılgınızı paylasmanızı rıca edecegım color rance tam olarak nerededır
merhaba arkadasım color rance demişsiniz acemelıgım var ksuuruma bakmayınız belkıde saçma bır soru olacak ama bılgınızı paylasmanızı rıca edecegım color rance tam olarak nerededır