Neler yeni

Prüzsüzlük

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar mesela bir bayan resmi var ve saçları dağınıt ben corelde kesim yapıyorum ama saç aralarından zemin rengi kalıyor benim istediğim saç aralarındanda benim koyduğum zemin görünmeli yardımlarınızı bekliyorum...

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshopta color range ile renkleri seç aynı olan renk seçildiği için saç arlarını da seçebilirsin ondan sonra seçili alanı sil ve istediğin arka plan rengini yerleştirebilirsin corele gerek yok

yagmur_tanesi

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta color range ile renkleri seç aynı olan renk seçildiği için saç arlarını da seçebilirsin ondan sonra seçili alanı sil ve istediğin arka plan rengini yerleştirebilirsin corele gerek yok

merhaba arkadasım color rance demişsiniz acemelıgım var ksuuruma bakmayınız belkıde saçma bır soru olacak ama bılgınızı paylasmanızı rıca edecegım color rance tam olarak nerededır

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
merhaba arkadasım color rance demişsiniz acemelıgım var ksuuruma bakmayınız belkıde saçma bır soru olacak ama bılgınızı paylasmanızı rıca edecegım color rance tam olarak nerededır

burdan bakın :)

20383134.jpg

20383134.jpg

yagmur_tanesi

🌱Yeni Üye🌱
çok tskr ederim verdigin bilgi için bilgilerinden yararlanmak isterim arkadas listesine eklemeye calısytım ama becerebildımmı bılmıyorum