Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeğine sağılık... denemen güzel oldu. tabi bazı keskin noktalar var ama zamanında öğrenirsin. derslerden paneli kullanmayı öğreniyoruz. mesela bu uygulanarak hayal gücü kullanılarak çok değişik bir album yapabilirsin... arka zemin siyah değilde başka bir renk olabilir, degreli, desenli her şey... album sayfaları belki süsleyebilirsin, her resmi için çerçeve da yapabilirsin...bu sadece örnek... iyi çalışmalar...
emeğine sağılık... denemen güzel oldu. tabi bazı keskin noktalar var ama zamanında öğrenirsin. derslerden paneli kullanmayı öğreniyoruz. mesela bu uygulanarak hayal gücü kullanılarak çok değişik bir album yapabilirsin... arka zemin siyah değilde başka bir renk olabilir, degreli, desenli her şey... album sayfaları belki süsleyebilirsin, her resmi için çerçeve da yapabilirsin...bu sadece örnek... iyi çalışmalar...
Tsk ederim kasta...dediklerine katılyıroum ilk zamanlar photoshop derslerine anlam veremezdim insanarın yaptıkları vcalışamların aynısını yapmak bana ne katıcak diye ama zamanla o derslerin sadece bir araç yani daha yaratıcı,eksik noktaları görmnek ve kişisel gözlemi geliştirmek için bir yol gösterici oldugunu anladım o yuzden bu dersleri cevirip bizimle paylaştıgınız için tkrtr tskler...