Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ps Ders Anlatımı Yardım

noncelalreis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar burada güzel bir photoshop ders anlatımı var forumda dikkat ettim bu tür konuları türkçeye çevirip paylaşan arkadaşlarımız var bu derste çok hoşuma gitti ancak ingilizce,bende bek anlamam resimlere bakarak yapmaya çalıştım ama sayfa 4 e kadar gelebildim zaten bir şeyede benzemedi sizden ricam bu dersi türkçeye çevirirseniz çok iyi olur benim için şimdiden tşkler

https://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/street-dance-illustration.html

ayrıca sitede çok güzel ders anlatımları var umarım reklama girmemiştir girdiysede şimdiden özür diliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten guzel anlatımlar var umarım ingilizcesi iyi bir arkadaşımız yardımcı olur :)

noncelalreis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ders ilgili en kısa zamanda yardımcı oluruz...

lütfen, sizde forum kulları okumayi ihmal etmeyin

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

ilginiz için tşkler = )ancak pek birşey anlayamadım 2. mesaj ile ilgli ise benim böyle ciddi bir forumda flood yapma gibi bir niyetim yok 5 aydır foruma üyeyim isteseydim 1000 üstü mesaj sayım olurdu konuyu açtığım an düzeltmek pek aklıma gelmedi açıkçası neyse tekrar alakanız için tşkler ...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ilginiz için tşkler = )ancak pek birşey anlayamadım 2. mesaj ile ilgli ise benim böyle ciddi bir forumda flood yapma gibi bir niyetim yok 5 aydır foruma üyeyim isteseydim 1000 üstü mesaj sayım olurdu konuyu açtığım an düzeltmek pek aklıma gelmedi açıkçası neyse tekrar alakanız için tşkler ...

olsun, en azında hatırlamış olup tekrar aynı hata yapmazsınız

ben teşekkür ediyorum