Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ps hakkında!!

achilleus86

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle merhabalar...
arkadaşlar artan fotoğraf merakımla birlikte ps kullanma isteğimde hat safhada.
sorum ise rami 2gb a yükseltilen öğretmen laptopu olarak bilinen toshiba laptopta bu programı kullanıp kullanamayacağım?
eğer kullanabileceksem ne gibi sıkıntılar yaratır belirtirseniz sevinirim.

bir de ps öğrenmek için grafik tasarım kursuna başlamak istiyorum.siz ne dersiniz? izmirde önerebileceğiniz kurs varmı?grafik tasarım eğitiminde ps ne kadarlık bir yer kaplıyor? sizce 0 dan böyle bir kurs bana neler katar?
teşekkürler.

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle merhabalar...
sorum ise rami 2gb a yükseltilen öğretmen laptopu olarak bilinen toshiba laptopta bu programı kullanıp kullanamayacağım?

bir de ps öğrenmek için grafik tasarım kursuna başlamak istiyorum.siz ne dersiniz? izmirde önerebileceğiniz kurs varmı?grafik tasarım eğitiminde ps ne kadarlık bir yer kaplıyor? sizce 0 dan böyle bir kurs bana neler katar?
teşekkürler.

Photoshop için 2Gb Toshiba laptopu gayette yetecek.... daha az hafıza olsa bile yetecektı....

Photoshop programı öğrenmek için kursa gerek yok bence... eğer siz kendine güveniyorsunuz, ben azımlıyım diyorsunuz, garçekten öğrenmek istiyorsun diyorsunuz o zaman buyrunuz Photoshop

Photoshop Soru ve Sorunlarınız

Photoshop Dersleri

olan linkleri sık kullananlara ekleyin, konuları takip edin.... her şey sizin için:)

kolay gelsın

achilleus86

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle cevap için teşekkürler.ps cs4 kullanabilirim yani rahatlıkla öylemi.aşırı bir kasma takılma durumları sözkonusu olmaz mı?
bir de kursa başlamamın bir nedenide her ne kadar mühendislik eğitimi alıyorda olsam alacağım bir grafik tasarım sertifikasıyla bunu tescillemem ve cv de bulunması.
gitmek istediğim kurs 120 saat ve içeriğinde ps cs4, illustrator cs4,indesign cs4 ve adobe bridge cs4 var.sizce bu eğitim sadece fotoğraf merakıyla bu işe balıklama dalmak isteyen bana çok mu lüks kaçar :) tabiki bu eğitimle beraber bu sitedeki tüm konularla da oldukça içli dışlı olacağım.pek bir heves ettim şu son 2 aydır bu prgramlara:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle cevap için teşekkürler.ps cs4 kullanabilirim yani rahatlıkla öylemi.aşırı bir kasma takılma durumları sözkonusu olmaz mı?
bir de kursa başlamamın bir nedenide her ne kadar mühendislik eğitimi alıyorda olsam alacağım bir grafik tasarım sertifikasıyla bunu tescillemem ve cv de bulunması.
gitmek istediğim kurs 120 saat ve içeriğinde ps cs4, illustrator cs4,indesign cs4 ve adobe bridge cs4 var.sizce bu eğitim sadece fotoğraf merakıyla bu işe balıklama dalmak isteyen bana çok mu lüks kaçar :) tabiki bu eğitimle beraber bu sitedeki tüm konularla da oldukça içli dışlı olacağım.pek bir heves ettim şu son 2 aydır bu prgramlara:)

eğer olan kurslar işinize yararlı olursa gidin... ama bilertmek isterım ki illustrator program 1 Gb kadar yer alıyor... geri hesaplama kendiniz yapın.. ama benim tavsiyem sadece photoshopu öğrenin size yeter.... grafik tasarım meslek o kadar da basit değil

achilleus86

🌱Yeni Üye🌱
yok zaten grafiker olacağım diye bir iddam yok olamamda zaten :)
benim tek istediğim bu programları orta düzeyde ve kendimi geliştirmeye açık olacağım şekilde öğrenmek ve alacağım sertifikayı cv ye koymak.
biraz daha düşünmekte fayda var sanırım.dalmak kolayda bu sularda boğulmayalım sonra o kadar da para verip...

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fotoğrafla uğraşacaksan bence ps senin için yani başlangıç için yeterli ama kurs konusuna gelince mühendislik okumuş bir insanın ben inanyıyorumki evde kitasp okuyarak ve burdan veya başika yerden sürekli takip edip uğraşırsa orta halli çözeceğin düşünüyorum.

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle merhabalar...

teşekkürler.

arkadaşım sana savsiyem; photoshop'u öğrenmek istiyorsun git bir fotoğrafçi stüdyosuna sahibi ile konuş, birak takıl fotoğrafçılığa....
Fotoğrafçıların photoshop'unu öğrenirsin sonrada grafiksel yönünü geliştirmek için çalışırsın bu gibi sitelerde
hayat geliştirmek için başlamıştır :rofl:

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ARKADAŞIM SANA TAVSİYEM; PHOTOSHOP'U ÖĞRENMEK İSTİYORSAN GİT Bİ FOTOĞRAFÇI STÜDYOSUNA SAHİBİ İLE KONUŞ, BİRAZ TAKIL FOTOĞRAFÇILIĞA...
FOTOĞRAFÇILARIN PHOTSHOP'UNU ÖĞRENİRSİN SONRA DA GRAFİKSEL YÖNÜNÜ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIRSIN BU GİBİ SİTELERDE...
HAYAT GELİŞTİRMEK İÇİN BAŞLAMIŞTIR...:rofl:

benimde size tavsiyem foruma cevap yazarken Caps LOok tuşu kapatın

ayrıca bir fotoğrafçıcının yanında ''takılmak'' gerek yok... bizim forumda yeterinca harika dersler ve Fotoğrafçilardan güzel bir bilgi var... tek yapıcağınız iş aratırmak... ne aradığınızı bilmek