Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PSD Dosyası Bozulmadan CDR yapma

equra

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar iyi bir photoshop kulanıcısıyım ama corel hiç denemedim psd hazırladım dosyaların nasıl cdr yaparım basit bir konuda yardımlarınızı temenli ediyorum :sweating:

Benzer konular

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış anlamadıysam sorunuzu şöyle yapabilirsiniz.banada foğrafçılar psd olarak gönderiyor cdr ile birlikte aç derseniz açar.ben öyle yapıyorum

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
cdr yapma şansının olduğunu sanmıyorum :S umarım vardır ama psd dosyasını corelde açabilir ve ctrl+u ile photoshopta olan layer sayısına göre parçalara ayırabilirsin yalnız usyguldaığın styles vs. corele aldığında gidiyo ama gif olarak kayd eder ve corele alırsan kalıyor ama o zamanda parçalama olmuyo ve jpg yapıp atıktan sonra Trace seçeneğinden parçalar bölebilri ve renklere hakim olabilirsin ama bundan nekadar randuman alırsın oda muama.
kolay gelsin

yaşlıkurt1

🌱Yeni Üye🌱
psd yi cdr yapmak tan kastınız psd dosyasını corel'de açmakmı anlamadım. ama eğer öyleyse corele import edebiliyorsun zaten. layerlarınız da grup halinde gelir (eğer flaten) yapmadıysanız. ungrup yapıp tek tek kontrol edebilirsiniz. eğer sorunuzu doğru anladımsa cevabı bu. kolay gelsin.

equra

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yardım çabalarınız için teşekkür ediyorum ama galiba ben anlatamamışım ben tasarımlarımı psd yapıp onu corelde açarak cdr kaydedicem ama psd normal photoshopta crop yapılan bölge corelde tamamen çıkıyor nasıl halidecem yönde bilgileri verirmisiniz yada corel görsel dersleri nereden bulabilirim ?