Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar...ramazan bayramınız kutlu olsun...daha yeni üye oldum bir sorum olacak..cevap verirseniz çok minnettar kalırım...
ben kendimi photoshop ta ilerletmek istiyorum...bu işe de daha yeni başladım..hiç bir eğitim almadım kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum...
ben çerçeve dosyalarını indiriyorum...photoshop ta açıyorum ve içine yerleştireceim resmi de açıyorum...resmi çerçeve resminin üstüne attığımda resim orjinal boyutundan çok küçük bir şekilde geçiyor...bu da benim istediğim gibi olmuyor...
O resmi kullanma bence güzelim. Bahsettiğin gibi küçük geliyor ise çok düşük pixelli bir resim demekki. Ama illa kullanmak istiyorsan önce Cntr ve T ye birlikte bas, resmin etrafında bir çerçeve belirecek daha sonra o çerçevenin köşelerinden tutarak istediğin gibi büyültebilirsin. Ha bu arada resim büyüyünce de kalitesi baya bozulacaki buna kendini hazırla
Söz o dediğinizden yapmayacağım bi daha. Mesajlarla alakası yok herhalde yaptığım şeyin. Yoksa biri tesekkür ve biri de yardım maksatlı iki mesajdan o dediğinizi nasıl çıkardınız anlayamadım.
sitenize yeni üye oldum.. tebrik ederim... çok az photosop biliyorum genelde quark 3-4 te çalışıyorum... yazdıklarınızı deneyerek çok şey öğreniyorum.. çerçeveler için teşekkürler bahtınur..(ufaklık çok tatlı)
sitenize yeni üye oldum.. tebrik ederim... çok az photosop biliyorum genelde quark 3-4 te çalışıyorum... yazdıklarınızı deneyerek çok şey öğreniyorum.. çerçeveler için teşekkürler bahtınur..(ufaklık çok tatlı)
Paylaşım için bahtinur-59 tşk ediyorum. *Rapidden indiremiyorum dosyayı.linke tıkladıktan sonra free ye basıorum ama multi - upload die bi syf çıkıyor.Ne yapmam gerek_?Beceremediğim bişey var sanırım.