Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Psikolojik Bir Afiş:)

stoks16

🌱Yeni Üye🌱
Karışık bi tasarım olmuş gözü çok yoruyor.Daha sade bişeyler yapsan.rahatlatıcı;)

fenmus

🌱Yeni Üye🌱
evrenk kardeşimin dediği gibi herkes grafik yapabilir ama herkes grafiker olamaz... [

Moderatör tarafında düzenlendi:

azzap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamda psikolojik bir tasarım olmmuş orjinal...

grafinur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu afişe zaman ayırmak biraz saçma .. ne yazılarda bi ileri düşünceli bir şey var nede adam gibi efekt.. belki o cin ali teması daha iyi bi şekilde yansıtabilseydin ve yazılara biraz şekil verebilseydin.. o zaman benim psikolojimi bozmazdın.. .

bozuldu nacizane psikolojim bu depresif afişte :(

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten sorunlarla uğraşan bir merkezin bu tarz bir afiş ile hastalarına ya da yardım isteyenlere ne kadar faydalı olacağını bir ebeveyn (bu arada ben ebeveyn değilim ama 2 tane süper yeğen yetiştiriyorum) olarak 2 kere düşünürüm.

bana göre bu tarz bir soruınlar uğraşan bir insanın ya da merkezin karşısındakini rahatlatıcı aydınlatıcı ve ona hiçbir sorurnu olmadığı ve her problemin merkezimizce çözüme kavuşacağını hissettirmek gerekir.

bu bağlamda grafiksel olarak yapılacak şeylere gelirsek:

bence biraz daha acık ve soft bir renk hakim olmalı. mesela krem ve hahve rahatlıtıcı olabilir.

yazılar çok. bence bir slogan ve iki üç satır anlatımı kuvvetli cümlelerle bunu yapabilirsiniz.

sectiğiniz görseller insana yönelik olmalı, ozelliklede ebeveynlere yönelik bi çalışmada bence mutlu huzurlu sağlık gulen gürbüz çocuklar anne ve babaların daima ilgi odağıdır. kendi çocukları olmasa bile ona ilgi ile bakarlar. ve kendi çocukları akıllarına gelir.

tipogrfi diye bir uyum söz konusu olmalı. bence yazılar okunaklı zarif ama göze batan narin karekterler seçilmeli ve zemine uyumu için renkeleri belirlenmeli.

kalın ve koyu karekterleri ben şahsen emir kipi gibi algılıyorum işlerde. eger bi direktif veya emir kipi içermiyorsa bana göre daha esnek zarif karekterler kullanılmalı...

şimdilik bu kadar yeter sanırım. kolay gelsin.

Bu yorumu olduğu gibi tekrarlıyorum..5 yaşında bir kız çocuk babasıyım..Bu afişin hedef kitlesine giriyorum..Şükür ki kızımın psikolojisi benden daha iyi :)

Başarılar diliyorum...

S.Efendi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha iç acıcı güzel bir tasarım yapacagına inanıyorum bu tenkitlerden sonra sana iyi çalışmalar...

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok kotu bir çalışma olmuş.afiş örneklerine bakabilirsiniz.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok karışık bir tasarım olmuş. sadeleştirilmesi gerekir